Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Ja będę w Olsztynie od końcówki września, może będzie jeszcze kilka ciepłych dni żeby się zgadać i polatać. Pozdro Łukasz !
KTM 640 LC4 Supermoto 06'
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja będę w Olsztynie od końcówki września, może będzie jeszcze kilka ciepłych dni żeby się zgadać i polatać. Pozdro Łukasz !
Ja do tego czasu powinienem sprzeta kupic :)
Dokładnie , ja z Pisza :D ale pierw sprzedam swoje moto i szukam DRZ może jeszcze w tym sezonie wpadnie do OLsztyna na SM :D
No i pieknie, może sie nam uda ekipe większą zebrać i zakładamy "Terror Warmi i Mazur" !!! :D
podpisuje sie pod tym pomyslem :D
obiema rekami, nogami i czym tylko sie da :D
Kurde ja musze sprzeta kupic :< Narazie cisza :( Nic ciekawego
Jak narazie :D anulowana sprzedaż aktualnego moto powod , wypadek ehh :/
Motorem ? Nic Ci się nie stało ?
Motorem motorem , ja mocno poobijany zdarzenie na pasach 10 letnia dziewczynka wtargneła mi na pasy bez rozglądania sie i bez zadnej opieki , koledzy z tyłu twierdzą że dziewczynka wyszła mi zza pasów troche a ja nie potrafie stwierdzić bo w ostatniej chwili ją próbowałem ominąc i zawadziłem lusterkiem/kierownicą po czym straciłem panowanie nad moto :/ Całe szczęscie nic dziewczyce i mi zbyt nie jest a dla moto troche czasu będe musiał poświecić
Aha to nie przyjemna sytuacja. Wydech oryginalny masz ?
tak tak , ale wydech idzie pod silnikiem a szkody to miniejszym troche bak wgiety , przednia felga ciut wgięta , przód owiewka do wyrzucenia , owiewka z tyłu do malowania , podnożek połamany , przedni reflektor narazie nie wiem bo nie wgłębiałem sie tam czy wypadł czy gdzieś pękło co trzyma ... :D
No trochę szkód jest. A z wydechem to miałem na myśli czy oryginalny cichy czy może jakiś ryczący przelotowy ;) Ja mam puste puchy, ryczy jak zły, dzieci albo zatykają uszy i spierniczją ogłuszone ale zadowolone wytykają palcem ;P w mieście pomaga to uniknąć takich sytuacji że jesteś niezauważony i ktoś ci wyskoczy ...
akurat prędkośc była mała 30km/h i jeszcze w ostatniej chwili hamowałem , coż troche poświece czasu ale i tak co niezmienia faktu że na sezon nastepny będzie drzta :D i wpadnę do Ol. na terror ;) niemożna się załamywać :)
W przyszły sezon naprawde zapowiada sie obiecująco ^^
Ja caly czas szukam ale jak cos znajde to pokatamy moze cos z Zagajem i moze ktos jeszcze by sie dołączył :D
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 52 zapytań