Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Jestem z kolegą na exc 450 w Pasymiu do piątku. Ktoś chętny na jakiś terror w okolicy Olsztyna?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem z kolegą na exc 450 w Pasymiu do piątku. Ktoś chętny na jakiś terror w okolicy Olsztyna?
Szukam chętnego do polatania. Jestem z motorem w tym tygodniu w Leleszkach koło Pasymia. Może być sm lub
enduro, dowolnie. Może jakiś tutejszy przewodnik.... :-) byłoby miło..
Szukam chętnego do polatania. Jestem z motorem w tym tygodniu w Leleszkach koło Pasymia. Może być sm lub
enduro, dowolnie. Może jakiś tutejszy przewodnik.... :-) byłoby miło..
Mam akurat w tygodniu do załatwienia sprawę w Szczytnie, miałem jechać autem, ale jak tak to przylece na moto bo w końcu jest okazja sie spotkać. Ja bym widział to tak: powiedzmy rano ok 8:00 startuje od siebie, dojazd + załatwienie sprawy czyli ~11:00 byłbym już wolny, ty byś doleciał do Szczytna, tankujemy, fajeczka i lecimy w głąb Mazur w stronę najwiekszych jezior. Co ty na to, może jeszcze ktoś byłby chętny?
Dla mnie bomba :-) nawet mogę po Ciebie kawałek wyjechać. Będzie mini zlocik. Ktoś jeszcze chętny? Który dzień? W gre wchodzi wt śr bo w czwartek i piątek jadę na picnik country, chyba że pojedziesz że mną na picnik w czwartek i wracamy w piątek :-P
Mi najlepiej pasowałaby środa. Niestety nocka i piknik odpadają w moim przypadku, nie chce pić a pozapier.dalać :))
No to środa rano :-) jeszcze się zdzwonimy co do szczegółów..
Szkoda, że mam motor w naprawie ;/
Szkoda, że mam motor w naprawie ;/
Pogoń tego mechaniora może ci zdąży poskładac chyba ze coś grubszego robisz.
A z Olsztyna nie ma żadnych chętnych ???
pospieszę go ale i tak części nie zdążą dojść ;/
Chętnie bym pośmigał ale z czasem gorzej, poza tym robie do 16 :(
Byłem dziś w olsztynie i akurat smaka na jazdę mi narobił jakiś sm lc4 koło kfc. Ruszał że świateł w stronę starego miasta. Oczywiście jak przystało na sm na jednym kole :-) ...
Chętnie bym dołączył, ale mogę być w Szczytnie dopiero ok 16tej - nie urwę się wcześniej z pracy.
ale mogę być w Szczytnie dopiero ok 16tej - nie urwę się wcześniej z pracy.
Myśle ze za późno, pewnie będziemy już daleko za Szczytnem i będziemy myśleć o powrocie bo przed zmrokiem muszę doleciec do domu ze względu na swieczke zamiast lampy z przodu.
Myśle ze za późno, pewnie będziemy już daleko za Szczytnem i będziemy myśleć o powrocie bo przed zmrokiem muszę doleciec do domu ze względu na swieczke zamiast lampy z przodu.
No trudno, może jeszcze będzie okazja jak w końcu ja wyżebram jakiś urlop ;)
No więc tak, dla chętnych na całodzienne latanko SM po mazurach... start około godz. 9 tej z Jedwabno, jutro /środa/
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 67 zapytań