1

Temat: Miejscówki w Wwa?

Jak w temacie pytanie gdzie latacie? :D W tym tygodniu może ogarne sprzęta i chciałbym wkońcu strzelić pare bajerów na drodze :) Jakieś place?  winkle?  tory ? czy głównie latacie na prypał po centriko? W razie czego chętnie pisze się na jakieś treningi jak pogoda sie poprawi oczywiście! pozdro

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2

Odp: Miejscówki w Wwa?

Niektórzy mają dwie główne miejscówki: Pod Kolumnę, Pod Hard Rock   :|  :(  :D  :lol:

SMR 505

3 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-26 12:45:05)

Maciej zapomniałeś o miejscówce której nie można pominąć...sklep H&M domy centrum. :D 
Motongi dumnie zaparkowane na chodniku... przechadzające się deptakiem piękne kobiety... ;)  Nie jestem w stanie słowami oddać klimatu miejsca. Setki zaciekawionych damskich spojrzeń... jedne spoglądają skrycie, inne znów znaczącą się do nas uśmiechają. :P zawistne spojrzenia ich facetów.  :D
To jest prawdziwy test i sprawdzian na ilość testosteronu, jeżeli ty dalej rozprawiasz tylko o motocyklach, nie dostrzegając kobiet... mówisz o heblach i aluminiowych dodatkach to...
Następnym twoim motocyklem będzie czopek  :| i naszywka na plecach. :D
Jedynym minusem tej miejscówki jest fakt ze musisz walczyć o ławki z emerytami.
Oni też wzajemnie wystawiają się na próby :D

Ps. bico a ty dalej myślisz że my naprawdę jeździmy. ;) hehe

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

4

Ja czuje taki klimat , za oknem juz jego setna cześć da sie ujrzeć  :D

motoslide.com

5

Barteksm to znaczy że test na prawdziwego motonite zaliczasz. Dodatkowe pytanie co masz na pulpicie? ;) jeżeli i ten test przechodzisz.
Wszystko z tobą jak najbardziej OK. Dostajesz honorowe członkostwo i stopień Terrorysty. :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

6

No tapete dałem do wglądu żeby nie było , a co do waszych miejscówek to wszystkie chyba są na śródmieściu jedyna czesc Warszawy którą w miare ogarniam :P ze względu na to , ze ostanimi czasy czesto bywałem na Świetokrzyskiej u mechanika ze swoim kochanym prawym kolanem  :|

motoslide.com

7

maciejwra napisał/a:

Niektórzy mają dwie główne miejscówki: Pod Kolumnę, Pod Hard Rock   :|  :(  :D  :lol:

bez urazy ale kolumna i hard rock troche podjeżdża gejurą! pytam poważnie bo chciałbym sie przyziomkować z konkretną ekipą :D i czegoś się nauczyć tylko po to chce kupić sprzęta. U mnie w okolicy chyba bede 1st z SM narazie obok mnie parkują 2 czopy. Oglądałem na połczynskiej drz czarną z francji w sumie to nawet ujdzie tylko cena mi nie pasi (może sie dogadamy) jutro kolejną drz oblukam i sie zobaczy nic na szybkiego , stan wiadomo wizualny nie czepiam sie i tak pewnie gleby bedą (po crosach mam doswiadczenie z glebami:D) budżet skromny ale damy rade:D

8

latamy czasem na Pragę po robaki :D

9

Panowie a jeżeli kupować coś w ten deseń

[url]http://moto.allegro.pl/item925295672_suzuki_drz_400_s.html[/url]

zmienić kółka itp wasze zdanie? tylko ludzie ja nie jestem kotem na razie  :D  wszystko pomału ....
chce poznać waszą opinie ???

10

"s" słabsza wersja ze dwa tys na koła plus tarcza hamulec niewiem róznie cena moze sie wahac ;)

motoslide.com

11

bico: olej supermoto, kup skuter ;>

jakubek

12

PRELUDE2000 napisał/a:

hehehehehe...w tym roku tez napewno nie raz pojedziemy:]

zapomnieliscie dodac ze jest w warszawie jeden jedyny tor, z wstepem bezplatnym przez caly sezon:D:D:D

13

Jakub ty to masz łeb :) jak bede mial intersa to wale do Ciebie na PW  :D  (zbyty oczywiście :D )

14

bico napisał/a:
maciejwra napisał/a:

bez urazy ale kolumna i hard rock troche podjeżdża gejurą! pytam poważnie bo chciałbym sie przyziomkować z konkretną ekipą :D

Oj to nie wiem czy  dobre forum wybrałeś  :lol:

SMR 505

15 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-26 19:09:39)

beret napisał/a:
PRELUDE2000 napisał/a:

hehehehehe...w tym roku tez napewno nie raz pojedziemy:]

zapomnieliscie dodac ze jest w warszawie jeden jedyny tor, z wstepem bezplatnym przez caly sezon:D:D:D

Wiem, wiem znam tą miejscówkę :D Plac Teatralny? ;) tyle że ciągle jeżdżone w lewo ;)

Ps. bico kupisz MOTO (inaczej się nie da :( ) a my zaprowadzimy Cie na miejscówki.
Sam ocenisz gdzie czujesz się najlepiej... Hard Rock, kolumna a może H&M  :D