Odp: Sudety 2013
zwalniam miejsce noclegowe dla kogoś przyjezdnego z daleka, mam możliwość być tylko w sobotę.
i jeszcze Mario pytanie, czy trasy zaplanowane na sobotę pozwalają na to żeby dresbajkiem się wybrać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zwalniam miejsce noclegowe dla kogoś przyjezdnego z daleka, mam możliwość być tylko w sobotę.
i jeszcze Mario pytanie, czy trasy zaplanowane na sobotę pozwalają na to żeby dresbajkiem się wybrać?
Z bladzeniem pilota Brzozy i nawigatora Bereta to juz zlotowa tradycja :)
Mario - co ty pierdzielisz?? Jeździmy do dzierżoniowa - na obiadek z Tobą - a ty myślisz że to przez braki w umiejętnościach nawigacyjnych?? :) :)
Z bólem muszę odpuścić, nie wyrobię czasowo.
Bawcie się dobrze, pozdro, do następnego.
Niestety jestem zmuszony odstąpić swoje miejsce....wczoraj we Wrocławiu miałem dzwona, puszka mi wyjechała z podporządkowanej, na szczęście nie zapierdalałem dlatego mogę powiedzieć, że jestem w miarę jednym kawałku, jak to lekarz powiedział pan się nie boi wszystko się zagoi ;)
no to lipa chłopaki, Kriss zdrowia
1. SFMario
2. Raku
3. Barteksm
4. Jery
5. RADIZZLE (bez noclegu)
6. MałySowa
7. Maniek
8. Wojtekmz
9. Norek
10.Formuła.racing
11.Seweryn
12.JACA
13.CHAW
14.Pszczelarz
15.Ziomek Raka
16. SuperMocarz
17. El Beretto
18. dukeSebo
19. radziu
20.
21.
Kris przykro slyszeć-ważne że kierownik moto cały wyszedł z przygody.
Dwa miejsca wolne-mam nadzieję że się więcej ludzia nie wykruszy.
Jak tam prognozy pogody Mario?
Ponoc łikiend ma byc bicz pliz.Dzisiaj pochmurne ukojenie po wczorajszym upale :)
a jak tam trasa sobotnia ? zrobiłeś ?ja się pokulałem trochę też w Twoich okolicach, nawet przejeżdzałem koło Ciebie w DDZ , ale wiedziałem że nakurwiasz to nie dawałem znaka ;)
Bicz Pliz to znaczy że to Weekend tym razem robi Pałę ? ? ? bo do tej pory to raczej było marnie...
Tak tym razem to pogoda ssie.
Radziu trase sobotnia zrobilem drugi raz w calosci tak dla prwnosci :)
Ty tam Mario dawales jakies zaliczki?
Mario ile km wyszło ? I to będzie sobotnia trasa rozumiem ?
Jery zaliczek zero tym razem.Zainwestowalem tylko w plastiki, wegiel i podpalke zeby wachy juz z moto nie spuszczac :)
Radziu kilometry podalem kilka postow wczesniej. Okolo 280-300 wychodzi.Nic stasznego-dupa na pół :)
Widzę że większość z Was będzie tam już od okolic 12. No u mnie z urlopem lipa więc prosto z pracy wyruszam w trase do celu ale jak o 14 wyjade z Żyrardowa to będe na miejscu przy bardzo pomyślnych wiatrach koło 18 (370 kilometrów trzeba zrobić - trza być twardym nie miętkim:D) Pewnie juz będzie po piątkowej trasie ale cóż. Uprzedzam żeby nie było że mnie nie będzie - będe na 100%!!!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 70 zapytań