Odp: Totalny amator SM ;)
ZielonaSowa napisał/a:Dukers napisał/a:Mialem ktm duke i sprzedalem go w czwartek akurat :) jezeli chodzi Ci o 125 to nie kupuj jak chcesz latac na gumie. Lancuch sie naciaga jak cholera, przy glebie rozwalisz 3/4 plastykow, niski czyli o terenie zapomnij, jak dobrze dotarty to 110-115 od wagi zalezne pojedzie, 15 kucy wiec z gazu na kolo ni chu a - moto to "naked bike" a nie supermoto... Nie polecam nikomu kupowac DUKA do supermoto ... Czy 125/290/390/690/990 czy inne ... To moto jest do normalnej jazdy, a nie do glupot. Kupuj normalne supermoto przy ktorym jak wyjebiesz masz do wymiany max klamke sprzegla i lusterko.
Dzięki wielkie ;)
A jakie mi polecasz ?Oraz pytanie dodatkowe.
Przy wystawianiu kx'a na allegro, dodam "sprzedam lub wymienię za supermoto 250ccm+ "
Nie zbłaźnię się?KX:
-Wyremontowany ( na dotarciu )
-nowe manetki ProGrip
-okleiny BlackBird
-Nowy tłok itp.
-Nowy łańcuch DID oraz napęd( mam go od miesiąca )
-Opona tył 80%
-nowa opona z przodu
-Klocki hamulcowe 80%
-Nigdy nie jeżdżony na torze, jeżdżony amatorsko po lasach itp.
-motorek zadbany, oleje Castrol, czyszczenie filtra codziennie ( po każdej jeździe )
-Nowe uszczelki etc.
-Rocznik 2006Myślę, że 7 tysi będę za niego brał. ( póki co nie sprzedaję )
Powiedz że dorzucasz drzewo gratis xD
Ja bym Ci polecał suzuki DRZ 400 SM lub WR 250 X na prawdę mimo wagi uwierz że to zamiata jak szalone ... Za 11 tysi dorwiesz taką sztukę że mucha nie siada. Co do zamiany napisz że możesz dopłacić bo będą Ci RIEJU wysyłać tak jak kumplowi ;)
Duka do supermoto żadnego Ci nie polecę bo 125 / 290 /390 mają taką samą budę tylko trochę bardziej podrasowane silniki, a 690 nie wiem ludzi to kupują ale ja nigdy bym tego w supermoto nie wcisnął bo to moto jest za wielkie, za niskie, i za szybko się rozwala przy glebie ... Może się mylę ale jak brać supermoto to supermoto, a nie jakieś fikumiku "naked bike" czy inne pierdoły. Przymyśl sprawę co do tych 2 co Ci wysłałem ew. do jakiejś z sztuki z niemiec (zarejestrowaną 250) ;)
Drzewo już spalone w piecu i niekompletne :D
Dzięki za odpowiedź ;)
Póki co, matka jęczy że mnie na ulice nie wpuści, za to ojciec popiera mnie w 100% :D
Będzie bitwa. ;)
Dzięki wielkie.
Czyli szukam DRZ 400 SM albo wr 250 x :P
P.S nie zbłaźnię się pisząc, że chcę zamienić za kx'a ?