Odp: Latanie Białystok
Bede na kostkach w sobote na ropoczeciu sezonu jak coś pw.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mój na warsztacie i dopiero za tydzień będzie coś wiadomo, pewnie wszystkie uszczelki do wymiany będą bo wacha się leje
Jakim rozpoczęciu bo wypadłem z obiegu i nie w temacie jestem... Zarzuć jakieś info.
rozmawialem z ludzmi i mowili ze sobote jest otwarcie sezonau ale nie interesowalem sie co i jak bo do 18 w robocie jestem. moja swinia na brudasach. musze ogarnac blache i kierunek bo wyrwalo z miesem. w lasach snieg i lod wiec uwarzac trzeba. ja w niedziele na zwironi moto wykopywalem.
Motoserce połonczone z podlaskim rozpoczeciem sezonu motocyklowego sobota godzina 10 i w maju w bielsku rozpoczecie jest.
Żyje ktoś jeszcze na SM w BS?
Cały przyszły tydzień będę siedział na podlasiu a HVA razem ze mną więc pewnie wypuszczę się w miasto.
Ktoś się pisze?
Maciek Vlo masz ten sam nr tel co w tamtym roku?
latam. tylko powiedz kiedy to kola zmienie bo ostatnio ostro teren katujemy. tel ten sam. praktycznie kazde popoludnie pasuje. jak bys mial cos na kolach enduro to ekipa jest do latania. brat na crfie nie bedzie chcial w miasto ;)
moze nie widac ale to jest laczka 5x5 na szczycie zwirowni. tak spedzam wakacjie ;)
Mam crossówkę (SX450).
Jak nie ma przelotów po większych drogach to mogę ją ze sobą przytargać :)
moze bysmy w koncu polatali wszyscy razem. a nie jak jade samochodem to saaawika mijam.
latam. tylko powiedz kiedy to kola zmienie bo ostatnio ostro teren katujemy. tel ten sam. praktycznie kazde popoludnie pasuje. jak bys mial cos na kolach enduro to ekipa jest do latania. brat na crfie nie bedzie chcial w miasto ;)
moze nie widac ale to jest laczka 5x5 na szczycie zwirowni. tak spedzam wakacjie ;)
Fajna miejscówka :)
podsumowujac dzisiejszy wieczor: zatarta apka, wyrwany blotnik w ktm 640, wyrwana elekrtryka w klx, a honda nie psuja sie ;)
kurde ja to raz na miesiąc mam czas wyskoczyć na godzinkę i to ktoś zobaczy ;p
edit.
może jutro po południu jak lać nie będzie?
Jakby dzisiaj ktoś chciał to lece na żwirownie w ogrodniczkach po 15 można by było polatać razem.
zaje* piszesz to jak urwalem srube naciagu lancucha. sruba zostala w wachaczu :( jakies pomysly jak to lajtowo wywalic? chyba wkrece ja do srodka lub rozwierce. chcialbym uniknac wyjmowania wahacza z ramy. latasz na kostkach?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań