46

Odp: Latanie Białystok

Bede na kostkach w sobote na ropoczeciu sezonu jak coś pw.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

47

mój na warsztacie i dopiero za tydzień będzie coś wiadomo, pewnie wszystkie uszczelki do wymiany będą bo wacha się leje

48

daniel91x napisał/a:

Bede na kostkach w sobote na ropoczeciu sezonu jak coś pw.

Jakim rozpoczęciu bo wypadłem z obiegu i nie w temacie jestem... Zarzuć jakieś info.

SPIDI

Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle

49

rozmawialem z ludzmi i mowili ze sobote jest otwarcie sezonau ale nie interesowalem sie co i jak bo do 18 w robocie jestem. moja swinia na brudasach. musze ogarnac blache i kierunek bo wyrwalo z miesem. w lasach snieg i lod wiec uwarzac trzeba. ja w niedziele na zwironi moto wykopywalem.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

50

Motoserce połonczone z podlaskim rozpoczeciem sezonu motocyklowego sobota godzina 10 i w maju w bielsku rozpoczecie jest.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

51

Żyje ktoś jeszcze na SM w BS?

Cały przyszły tydzień będę siedział na podlasiu a HVA razem ze mną więc pewnie wypuszczę się w miasto.

Ktoś się pisze?

Maciek Vlo masz ten sam nr tel co w tamtym roku?

52

latam. tylko powiedz kiedy to kola zmienie bo ostatnio ostro teren katujemy. tel ten sam. praktycznie kazde popoludnie pasuje. jak bys mial cos na kolach enduro to ekipa jest do latania. brat na crfie nie bedzie chcial w miasto ;)
http://p1.bikepics.com/2013/07/31/bikepics-2582604-800.jpg
moze nie widac ale to jest laczka 5x5 na szczycie zwirowni. tak spedzam wakacjie ;)

Honda CRF150F

53

Mam crossówkę (SX450).

Jak nie ma przelotów po większych drogach to mogę ją ze sobą przytargać :)

54

moze bysmy w koncu polatali wszyscy razem. a nie jak jade samochodem to saaawika mijam.

Honda CRF150F

55

vlo napisał/a:

latam. tylko powiedz kiedy to kola zmienie bo ostatnio ostro teren katujemy. tel ten sam. praktycznie kazde popoludnie pasuje. jak bys mial cos na kolach enduro to ekipa jest do latania. brat na crfie nie bedzie chcial w miasto ;)
http://p1.bikepics.com/2013/07/31/bikepics-2582604-800.jpg
moze nie widac ale to jest laczka 5x5 na szczycie zwirowni. tak spedzam wakacjie ;)

Fajna miejscówka :)

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

56

podsumowujac dzisiejszy wieczor: zatarta apka, wyrwany blotnik w ktm 640, wyrwana elekrtryka w klx, a honda nie psuja sie ;)

Honda CRF150F

57 Ostatnio edytowany przez saaawik (2013-08-09 20:28:44)

kurde ja to raz na miesiąc mam czas wyskoczyć na godzinkę i to ktoś zobaczy ;p

edit.
może jutro po południu jak lać nie będzie?

58

Jakby dzisiaj ktoś chciał to lece na żwirownie w ogrodniczkach po 15 można by było polatać razem.

59

zaje* piszesz to jak urwalem srube naciagu lancucha. sruba zostala w wachaczu :( jakies pomysly jak to lajtowo wywalic? chyba wkrece ja do srodka lub rozwierce. chcialbym uniknac wyjmowania wahacza z ramy. latasz na kostkach?

Honda CRF150F

60

Ja to prawie ze na slickach :(