Odp: Sudety 2013
300 km. w ciągu jednego dnia na supermoto?! Ja nie jadę...
Typ zapierdala typiarę...
Dobre czasy :D
Dzisiaj załatwiony urlop. Jesteśmy od piątku. Pszczelarz, liczę na Ciebie!! Miejsce na przyczepie masz na 100%!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
300 km. w ciągu jednego dnia na supermoto?! Ja nie jadę...
Typ zapierdala typiarę...
Dobre czasy :D
Dzisiaj załatwiony urlop. Jesteśmy od piątku. Pszczelarz, liczę na Ciebie!! Miejsce na przyczepie masz na 100%!
Hehe Jaca nie siej buntu.
Miekkie fajki odpadly w przedbiegach :p
Trasa wiedzie czesciowo przez czechy ale "głównie "bekhendami".
To ja chyba podziękuję za te atrakcje u naszych sąsiadów. Tutaj na miejscu pały toczą pianę na widok mojej CRFy.
A wyrozumiałości pepiczków wolę nie sprawdzać.
Sebek nie dramatyzuj. Objechalem ta trase i policji nie widzialem. Poza tym 80% trasy przez czechy to drogi nie przejezdne zima czyli totalne czarno-dupowo z asfaltem lepszym niz na A4 w PL :)
Mario, wyznacz tą trase na jakichs mapach google, moze lapne sie na jakis krótki odcinek z wami ;)
Mario, wyznacz tą trase na jakichs mapach google, moze lapne sie na jakis krótki odcinek z wami ;)
ooo swietny pomysl, tez chcialem podleciec na jeden dzien :D
Nigdy nie wrzucałem tras przed zlotem żeby uczestnicy się nie wystraszyli...
Panowie macie PW z trasami.
Nie macie :)
Mario, tylko przypadkiem nie wrzucaj na ogolny. Po co psiarni ulatwiac.
Jaszka.
Nie macie bo dostali tylko Ci dwaj co się upominali.
Dla reszty suprajz :)
no i git. Mi tam się wszystko podoba.
A propos czechów to mojego kumpla na ścigu dupneli czesi. nawet nie zapierdalał ale wydech, plus podświetelenie tablicy, plus podgięta tablica plus coś tam jeszcze. przejebane miał. Ale to 2 lata temu było - mogło się polepszyć do tej pory :)
no i git. Mi tam się wszystko podoba.
A propos czechów to mojego kumpla na ścigu dupneli czesi. nawet nie zapierdalał ale wydech, plus podświetelenie tablicy, plus podgięta tablica plus coś tam jeszcze. przejebane miał. Ale to 2 lata temu było - mogło się polepszyć do tej pory :)
W Czechach radzę naprawdę uważać bo "pokuta" może być wysoka :)
Czechy to nic przy Słowacji... Sowacy mają na polaków uczulenie (motocyklistów szczególnie) - TAKIE MANDATY WYSOKIE MOŻNA PRZYWIEŹĆ JAK ŚREDNIA PENSJA W KRAJU :P
No tam po trasie to mamy dwa miasta reszta to wioseczki ale najwyzej w miescie grzecznie a poza -p.k.
Miejmy nadzieje że dla mojego 2t nie zabraknie CPNów po czeskiej stronie ;)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 73 zapytań