Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
:D rispekt ^^
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:D rispekt ^^
Za wygraną zamiast pucharu była laurka:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/197/mqu.jpeg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Czy doczekaliście się "okna pogodowego" i jeździliście po suchym torze? Być może deszcz zabraliśmy ze sobą bo lało całą drogę do domu i to taka solidna pompa...
Twardy i cross polecieli na ślunsk, ja też z racji pobudki Rzęcha o 6 rano zdecydowałam się jechać.
Reszta została, pogoda się poprawiła i latali dobrze i dużo.
Zabrałeś skarpete? Jak noga rekordzisty? Amputowali?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/196/yqy8.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Nadal mam jedną... Mam nadzieję że wygrana w sobotnim wyścigu zmobilizuje Cię do stawienia się na starcie w Koszalinie w najbliższy weekend?
Pogoda byla git w jednym miejscu troche woda stala ale nie przeszkadzalo to w szybkim lataniu.
ktoś, gdzieś na niedziele? Biłgoraj trochę daleko, a cała wyścigowa szlachta na koszalinie. Jakieś pomysły? Kisielin/radom/lublin?
ktoś, gdzieś na niedziele? Biłgoraj trochę daleko, a cała wyścigowa szlachta na koszalinie. Jakieś pomysły? Kisielin/radom/lublin?
Metys Ty nie ściemniaj tylko przyjeżdżaj na Koszalin, pojeździsz z nami, miłe towarzystwo, fajne dziewczyny, no i nic tak nie wpływa na dobrą naukę jazdy jak rywalizowanie z innymi, a Ty nieźle byś namieszał PP
mieliśmy wpaść większą ekipą kibicować, ale będzie mi dupę ściskało, że sam nie jeżdżę;). Na wyścigi w moim wykonaniu jeszcze za wcześnie
mieliśmy wpaść większą ekipą kibicować, ale będzie mi dupę ściskało, że sam nie jeżdżę;). Na wyścigi w moim wykonaniu jeszcze za wcześnie
Proszę Cię, jakie za wcześnie?? już teraz możesz nam nieźle łoić dupę , więc nie ściemniaj tu :)
ostatni trening kisielinowy mnie trochę zawiódł, bo jedyne co się udało zrobić to 51.8s, a zamiary były dużo większe.
Teraz robię 2 treningi techniczne i zobaczymy. Możemy pójść na układ. Ty nie zabierasz % na ostatnie 2 rundy, a ja startuję gościnnie;P
ostatni trening kisielinowy mnie trochę zawiódł, bo jedyne co się udało zrobić to 51.8s, a zamiary były dużo większe.
Teraz robię 2 treningi techniczne i zobaczymy. Możemy pójść na układ. Ty nie zabierasz % na ostatnie 2 rundy, a ja startuję gościnnie;P
OK Stoi. zapraszam
Co prawda 00:51:80 na Kisielinie to wynik godny nastolatka na skuterze ale biorąc pod uwagę że jeżdżę nie wiele szybciej, a póki co mam już trzy pucharki za pierwsze miejsce w PP to może jednak zlituj się, wyszarp te 200zł i pojedź w zawodach, umówmy się że jeśli w sobotniej rundzie będziesz poza pierwszą dziesiątką to dokładam połowę wpisowego na nidzielną rundę. To samo dotyczy Magic, to ze tu nie zaglądasz nie zwalnia Cię ze stawienia się na rundzie w Koszalinie!!!! Nie ciotuj i wsiadaj w Movano i widzimy się jutro wieczorem w Koszalinie. Na zawodach widział bym również: Subka, Husaja, Radzia no i kolegę z Ukrainy od drugiej(pierwszej?) Madzi do kpl Mack1111. Tak, tak drodzy Państwo te dwie stówki to nie wiele wiecej niż się płaci w Kisielinie, a zawody to zawody tu jest wypas!!!!
A można tak z ulicy w jednej rundzie wystartować w jednej rundzie czy już to znieśli na dobre?
A można tak z ulicy w jednej rundzie wystartować w jednej rundzie czy już to znieśli na dobre?
Można z ulicy ALE musisz zdobic badania u lekarza sportowego (lekarza, nie orzecznika), przed startem jest egzamin na certyfikat - banalnie łatwy, głównie co oznacza dana flaga na torze itd, potem już normalnie startujesz i jak uda Cię się ukończyć wyścig(możesz być nawet ostatni ale biorąc pod uwagę jak jeździsz to był byś gdzieś miedzy pierwszym, a siódmym;-)) i masz już licencje B i możesz upalac w PP. Składaj sprzęt, leć do lekarza i mogę być po Ciebje ok 15, wracamy w nd, a jak masz dużo pracy to zabierzemy Ci moto i sobie dojedziesz w pt. Daj znać.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań