Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Szybka zmiana planów będę jednak w niedzielę z bratem osiem lat młodszy odemnie tak że się szykujcie ;-p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szybka zmiana planów będę jednak w niedzielę z bratem osiem lat młodszy odemnie tak że się szykujcie ;-p
Bierz no Salamona i Magic i w piątek wieczorem rozgrzewka - po 0,7l na głowę i kto lepiej pojedzie w sobotę od rana,,,
My wstępnie w pt ok 18 i będziemy wjeżdżać między kartami do 21.
twardy211 napisał/a:Szybka zmiana planów będę jednak w niedzielę z bratem osiem lat młodszy odemnie tak że się szykujcie ;-p
Bierz no Salamona i Magic i w piątek wieczorem rozgrzewka - po 0,7l na głowę i kto lepiej pojedzie w sobotę od rana,,,
My wstępnie w pt ok 18 i będziemy wjeżdżać między kartami do 21.
Czyli tradycja jak zawsze ale Ja odpadam niestety
Z tak czestymi treningami to na koniec sezonu w Kisielinie zrobicie wszyscy 38sec
Z tak czestymi treningami to na koniec sezonu w Kisielinie zrobicie wszyscy 38sec
Ważniejsze aby każdy miał na koniec sezonu wypite po 50 litrów Ballantinesa a czasy same się znajdą :-)
maniek-rr312 napisał/a:Z tak czestymi treningami to na koniec sezonu w Kisielinie zrobicie wszyscy 38sec
Ważniejsze aby każdy miał na koniec sezonu wypite po 50 litrów Ballantinesa a czasy same się znajdą :-)
to Wam zostało już tylko 2 litry do końca sezonu :p
ktm36213621 napisał/a:maniek-rr312 napisał/a:Z tak czestymi treningami to na koniec sezonu w Kisielinie zrobicie wszyscy 38sec
jak zdrówko Patryk?
Obawiam sie ze oni juz pija zapasy przeznaczone na sezon 2014
ly napisał/a:ktm36213621 napisał/a:Ważniejsze aby każdy miał na koniec sezonu wypite po 50 litrów Ballantinesa a czasy same się znajdą :-)
jak zdrówko Patryk?
powoli będę wracał...chyba ;) w poniedziałek wyciągają mi druty i zobaczymy jak będzie ;)
Franz napisał/a:ly napisał/a:to Wam zostało już tylko 2 litry do końca sezonu :p
jak zdrówko Patryk?
powoli będę wracał...chyba ;) w poniedziałek wyciągają mi druty i zobaczymy jak będzie ;)
wracaj, wracaj... będzie dobrze ;-)
zdrówka życzę
ly napisał/a:Franz napisał/a:jak zdrówko Patryk?
wracaj, wracaj... będzie dobrze ;-)
zdrówka życzę
Musi być bo ma zaległości i prawie całą pulę 50 litrów Ballantinesa na 2013 rok a czas ucieka.
Dzisiaj padlo 52,2 na drz mysle ze dobry wynik :d + jedna gleba
Dzisiaj padlo 52,2 na drz mysle ze dobry wynik :d + jedna gleba
Jest co jechać na niskie 52, gratuluję!!!
Ja oczywiście brak progresu ale JJ SuperStar czyli Rzęch według rożnych źródeł pomiarowych zrobił 00:49:870 do 00:50:025, a tym samym jest nowym liderem naszego teamu ;-) Oficjalny wynik wyścigu jaki się odbył w sobotni wieczór:
3 miejsce JA - złapałem kapcia z tyłu(drugiego tego dnia...)
2 miejsce RZĘCH - zaliczył ful HiSide'a(obtarte kolana, obtarty łokieć, poparzone przedramię, zwichnięta/złamana kostka - w każdym bądź razie spuchnięta i sina)
And the winner is: MAGIC!!!!!!!!! - skuteczna i równa jazda zaowocowała zwycięstwem!!! Gratki!!! Laska ma jaja;-))
mack1111 napisał/a:Dzisiaj padlo 52,2 na drz mysle ze dobry wynik :d + jedna gleba
)And the winner is: MAGIC!!!!!!!!! - skuteczna i równa jazda zaowocowała zwycięstwem!!! Gratki!!! Laska ma jaja;-))
Sprawdzales :D ?
manio napisał/a:mack1111 napisał/a:Dzisiaj padlo 52,2 na drz mysle ze dobry wynik :d + jedna gleba
)And the winner is: MAGIC!!!!!!!!! - skuteczna i równa jazda zaowocowała zwycięstwem!!! Gratki!!! Laska ma jaja;-))
Sprawdzales :D ?
Poczułem ich ciężar na plecach...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań