Odp: Supermoto Terror - Śląsk
ktoś się wybiera?:)
Ja moze wpadne autem. W niedziele ma być tvn turbo tak ze nic straconego bo se w tv będzie można oblukać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ktoś się wybiera?:)
Ja moze wpadne autem. W niedziele ma być tvn turbo tak ze nic straconego bo se w tv będzie można oblukać :D
Ja może jutro pojade moplikiem
Pogo podeślij nr na pw, koło 11 się odezwę. Atakujemy jutro Czerwinkę z Jerym i Kanzasm. Łódz ciula grubo, 50-50 zaliczone , jutro powrórka z rozrywki. Pokazałbyś jakieś nowości, pochytane to masz.
Oj joj właśnie skonczyłem grilowanie i ide spac sporo wypiłem a jutro jak co to ekipa spotyka sie w Debienskue w barze o 9:30 punkt zbiorczy .No i w moim przypadku sprawa wyglada tak że dogadałem sie ze jak mi alkomat rano wykarze to bede jak co to troche pozniej ....
A po południu jedziemy zobaczyc stunt do Jastrzebia ...
Wiec jak co to sie spotkamy na hołdach a nr tel wysłałem na priva .
Pozdro i do jutra ide spac ...
Zapomniałem napisać dzisiaj...
Reflektuje ktoś na śmiganie jutro? Szybki przelot w terenie (hahaha) tak od 17 - 18.
Zapomniałem napisać dzisiaj...
Reflektuje ktoś na śmiganie jutro? Szybki przelot w terenie (hahaha) tak od 17 - 18.
gdzie bo ja raczej za daleko nie jadę bo nie mam homo
A mój Moto u mechanika już drugi miesiąc ;\
Wniosek.....?
Hujowy mechanik ;)
Hehe , nw , możliwe xD
Coś tam z elektroniką jest...
lata ktoś dzisiaj z niskopojemnościówek ? albo ktoś chce polatać z niskopojemnosciówkami?
planuje ktoś w niedziele jakieś enduro ?
Piątek 02.08.2013 - szykuje się wybitne latanie w terenie po Śląsku. Przyjeżdża ekipa z woj. opolskiego więc myślę, że będzie bardzo wesoło. Ja postaram się ruszyć swoich...
Przed kilkoma minutami na zawiści KTM chyba lc ale nie jestem pewien :D Pozdrawiam z pobocza na duku :D
Jaca poproszę o więcej szczegółów tej akcji. i czy na pewno piątek a nie sobota. Spróbuje jutro zagadać o urlop ale chyba cięzko będzie bo niema 2 ludków.
Jaca - Wypad na kości czy SM ?
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 51 zapytań