Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ooo dobry pomysł, Majki weź jeszcze jakiegoś lapa - to przywiozę wszystkie filmy na zewnętrznym HDD,
zrobimy garage night :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 465 466 467 468 469 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ooo dobry pomysł, Majki weź jeszcze jakiegoś lapa - to przywiozę wszystkie filmy na zewnętrznym HDD,
zrobimy garage night :D
Garage night nie zrobimy, bo jadę do mamusi na obiadek imieninowy wicie rozumicie
Ale Qnik, ten dysk zewnętrzny z filmami to możesz na treńk zabrać (albo dać Hermesowi :)
Garage night nie zrobimy, dysk zewnętrzny z filmami to możesz na treńk zabrać (albo dać Hermesowi :)
NO i jak Qnica wpadł to się zrobiło niht garage - wiadomo inż musi wszystko poprawić, a było co przęt glebowany i skoki jak w FMX-ie były, mam dyski może nie zapomnę na treńk.
Właśnie tradycyjnie mały terror po treningu start z Bemowa...
jutro nie powinno padać tak 10-11 może się przeturlam light'owo po szosie (start Stegny i okolice), zainteresowani dawać znać
Dzisiaj miały miejsce małe testy EXC 450 i 500 - moje wrażenia bardzo pozytywne, lekki i naprawdę bardzo mocny motocykl, jednak po przesiadce z SMC wymaga przyzwyczajenia. Zastanawiam się czy ogarnę france.
Podziękowania dla Radeza i Maćka525 za udostępnienie maszyn.
A co ma to wspolnego z tematem?
Był mały terror :)
To widze ze ktmy sie wstydza jazdy z innymi
Szkoda że musiałęm się zwijać tak szybko ;/
To widze ze ktmy sie wstydza jazdy z innymi
Absolutnie nie, wyszło to dość spontanicznie.
Podrzucam bo ostatnio ktoś miał ochotę na mazury. Jak coś to dawać znać w temacie. Pozdro
[url]http://forum.supermoto.pl/topic16703-olsztynwarmiamazury-p26.html[/url]
Ktoś kilka sesyjek na Wawrze reflektuje? Dzisiaj tak o 18/19?
pewnie około 18 jestem na kołach, jak ktoś możemy się zgrać przy tvn (ja jazda bez terenu)
Sorry Figiel, nie wyrobiłem się ze wszystkim.
PS. z pozdrowieniami od Hermesa
Hermes - dużo zdrówka!!!
Strony Poprzednia 1 … 465 466 467 468 469 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 41 zapytań