Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Yes'tem
Daj tel na PW. Byśmy się ustawili w sprawie kraszpadów w ośkę tak jak rozmawialiśmy na wawrze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 463 464 465 466 467 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yes'tem
Daj tel na PW. Byśmy się ustawili w sprawie kraszpadów w ośkę tak jak rozmawialiśmy na wawrze
W sumie miałem tylko zobaczyć kto przyleci a wyszedł terror :) hermes dzięki za możliwość karnięcia się Drezyną - super sprzęt!
bobi napisał/a:Yes'tem
PW
W sumie miałem tylko zobaczyć kto przyleci a wyszedł terror :) hermes dzięki za możliwość karnięcia się Drezyną - super sprzęt!
Jak sam widziałeś były tłumy... mam nadzieje że było warto w sumie trasa krótka ale lepszy ryc niż od świateł do świateł... co do drezyny to jak sam stwierdziłeś "super sprzęt" a więc zamiana możliwa tylko za dopłatą z twojej strony ;-)
P.S> Szkoda że mały dobił tak pózno
zamiana możliwa tylko za dopłatą z twojej strony ;-)
:D
Ktoś chętny na wypad jednodniowy na mazury jak w zeszłym roku? termin wiadomo do dogadania
Ktoś chętny na wypad jednodniowy na mazury jak w zeszłym roku? termin wiadomo do dogadania
Ja właśnie wróciłem z mazur, ale leciałem nowym Adventure'm - więc nawet zbytnio przemęczony nie jestem, a tyrane było grubo :D
No wiadomo, ja w Niedziele prawie 800km zrobiłem Dlem 650 i też jakoś zmęczony nie byłem.
Jutro terror po treningu... no chyba że nie będę miał siły ;-)
NO i znalazla sie piatka ktora miala jeszcze sile poterroryzowac miasto przez godzinke :-),
swiryyyyyy
NO i znalazla sie piatka ktora miala jeszcze sile poterroryzowac miasto przez godzinke :-),
swiryyyyyy
Był ogień :)
Odgrzewam kotleta - jeśli warunki pogodowe pozwolą ok godziny 16;00-16;15 startuje z Bokserskiej
Pogoda jest na tyle mało pewna, że ja jak wyjdę to polatam tylko w kolo komina
Odgrzewam kotleta - jeśli warunki pogodowe pozwolą ok godziny 16;00-16;15 startuje z Bokserskiej
Ja niestety przez prawie miesiąc poza WWA :/, więc polatajcie za mnie ;]
Gdzie na tej bokserskiej?
Strony Poprzednia 1 … 463 464 465 466 467 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 36 zapytań