Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
:Wawa : Kolejowa XTX + bialy kask 17:00 - Kasprzaka zółta DRZ + kierowniczka :) 16:00 oraz na Prymasa WR + odblask paski :) 20:00
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:Wawa : Kolejowa XTX + bialy kask 17:00 - Kasprzaka zółta DRZ + kierowniczka :) 16:00 oraz na Prymasa WR + odblask paski :) 20:00
Przed chwila Moczydlo/Olimpia w strone Plockiej czarna DRZ+wydech akcesoryjny i kierownik w bialym kasku.
Dzisiaj koło 15.10 Duke 690 lecący w kierunku Oświęcimia na Rybnickich blachach. Ktoś z forum ?
Okolice starego rynku w Bydgoszczy (rybi rynek tam gdzie barki zazwyczaj stoja) czarny ktm LC4 dziobak w wersji prestige stal razem z innym moto kolo godziny 22.
Ktos z forum ?
Tak to ja ,kmińiliśmy gdzie dalej siać terror.
Wczoraj ok. 16 w Opalenicy KTM, bez oświetlenia z przodu, nie jestem w stanie powiedzieć co to za model. Kierowca zasuwał z plecakiem, prawdopodobnie wracał ze zlotu?
Dziś - 21.07 godz 17.10 Wybrzeże Gdańskie (wisłostrada) zaraz za tunelem w kierunku Wilanowa - niebiesko biała drz zatrzymana przez "funkcjonariuszy" - kto dziś zarobił ? :/
Jakiś pomarańczowy (chyba) KTM. Bolesławiec, 18.00.
Dzisiaj kogoś Milicja na motocyklu spisywała na Wybrzeże Gdańskie - WWA
Chyba jakieś WR
EDITA : @Gajos - napisałem i dopiero potem sprawdziłem, że już wcześniej napisałeś :)
Dziś o godz. 11, Warszawa, skrzyżowanie ul. św. Bonifacego i Sikorskiego - machałem się z pomarańczowym KTMem. Pucuj się ktoś Ty!
Dziś o godz. 11, Warszawa, skrzyżowanie ul. św. Bonifacego i Sikorskiego - machałem się z pomarańczowym KTMem. Pucuj się ktoś Ty!
a Ty co się nie pucujesz że ostatnio spotkałeś na Wilanowskiej zajebistą Niunie na żółtej DeeRZecie :D
Wczoraj ok. 16 w Opalenicy KTM, bez oświetlenia z przodu, nie jestem w stanie powiedzieć co to za model. Kierowca zasuwał z plecakiem, prawdopodobnie wracał ze zlotu?
To ja zapierdalałem z nudów :)
Poznań Sobota 20.07 niebieska Yamaha XTX 660 ulica Księcia Mieszka I - stał na światłach i kiwał do mnie ;)
Ja wczoraj widziałem Pączka jadącego moim SMC na torze w Toruniu. (A On widział mnie na swoim SMR, ale tylko w lusterkach:-))
Wojkowice... gość w bluzie forumowej stojący obok pizzeri maximus, obok kościoła
... jechałem czarnym nissanem micrą w stronę Grodźca :) ujawniać się ludzie !!!
David. napisał/a:Wczoraj ok. 16 w Opalenicy KTM, bez oświetlenia z przodu, nie jestem w stanie powiedzieć co to za model. Kierowca zasuwał z plecakiem, prawdopodobnie wracał ze zlotu?
To ja zapierdalałem z nudów :)
No proszę, nie sądziłem że to będzie ktoś z forum. Skąd jesteś że pojawiłeś się u mnie w mieście? Świetnie się prezentowało moto ;)
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 62 zapytań