16

Odp: Superduke

Tak jak mówi gierwi wszystkie duki są na wtrysku (gaźniki były w  950), z oddawaniem mocy też coś świrowali.
Więcej zmian jest w modelu "R" tam jest podniesiona moc.
Żadnych większych różnic nie było. Przygotuj się że nie spali Ci mniej niż 9 litrów (zazwyczaj norma to 10 l.) i na ciągłe dolewki oleju ale takie są uroki Vałki.  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

17

Na ostrą reakcję jest rozwiązanie:
[url]http://www.cyclebuy.com/shopping/g2/g2_ergo.htm[/url]
ponoć Akrapy i zmieniona mapa zapłonu też dobrze robi w tym temacie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

18 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-06 21:27:29)

No popatrz nie widziałem tego wcześniej, dobre :)  Mojego przez 2 lata Austriacy wozili po salonach, raz go wypożyczyli Akrapowi na stoisko, oni go ubrali w wydechy, łącznie z dolotem... Pewnie Akrap na dotarciu kręcił go na maxa, oczywiście ku uciesze zwiedzających stoisko... może nawet spalili gumę.
I tak dotarty (przebiegu miał chyba 18 km) trafił do Polskiego salonu... gdzie w okazyjnej cenie kupił go Polaczek (życie). hehe  ;) 
Podobno tak było a jak było naprawdę... nikt już się nie dowie ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

19

Może ktoś wie czy można gdzieś kupić książke gwarancyjną/serwisowa do KTM. Do mojego  niestey nie dostałem a chcę mu założyć. Pytałem się w 3fun jak zpisywałem sie na przegląd, to powiedzieli że niestey nie maja.

Sorka za offtop ale nie chciałem zakłdać nowego tematu.

Superduke