1

Temat: Superduke

Zna ktoś może ten motocykl?

[url]http://allegro.pl/item904581412_ktm_990_superduce_2008_orange.html[/url]

Jakoś podejrzanie tani...

crisson
SM450RR

2

Odp: Superduke

crisson napisał/a:

Zna ktoś może ten motocykl?

[url]http://allegro.pl/item904581412_ktm_990_superduce_2008_orange.html[/url]

Jakoś podejrzanie tani...

Jesteś zainteresowany tym sprzętem? Zapytaj sprzedającego o nr VIN i u dealera powinni znać historię z KTM dealer net. Jak nie to zapytaj na [url=http://www.ktmforum.co.uk]www.ktmforum.co.uk[/url].

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Dzięki. Dobry pomysł.

crisson
SM450RR

4 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-05 14:46:43)

Siema. Rzeczywiście jest tani ale... wiem że zdarzają się w Anglii cenowe okazje.  :D wiem ta nasza wrodzona nieufność... jednak może on być wart uwagi. hehe.. kupił w Anglii za 20 tyś. chce sprzedać na szybko... to i tak zarabia 5 tys. nie musi to być mina.
Jedz, oglądaj nie zastanawiaj się ;) ma coś co wzbudza moja zazdrość to amorek skrętu :D 
Ja na swoim nakręciłem dopiero 6 tysięcy ale kolega Cyp z forum ma nakręcone coś ok 25 tysięcy a i jest jeszcze Paweł który zamienił R 1 na KSIĘCIUNIA   ;)
Pozdro

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5

Zapraszam w dniach 19-21 luty na targi w Warszawie ul. Marsa 56,stoisko 35d, będziemy mieć wystawionego superduka990 z wieloma dodatkami :D

6

mcienki napisał/a:

Zapraszam w dniach 19-21 luty na targi w Warszawie ul. Marsa 56,stoisko 35d, będziemy mieć wystawionego superduka990 z wieloma dodatkami :D

Pewnie zajrzę przez ścianę. Ja będę w 35J.

7

No to do zobaczenia za 2tyg

8

dukeSebo napisał/a:

a i jest jeszcze Paweł który zamienił R 1 na KSIĘCIUNIA   ;)
Pozdro

Z GSXR 1000 :)

A ten to pewnie rocznik 2005-2006 bo ma stare zegary, rejestracja tylko pewnie 2008.

Superduke

9

pablo05 napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

a i jest jeszcze Paweł który zamienił R 1 na KSIĘCIUNIA   ;)
Pozdro

Z GSXR 1000 :)

A ten to pewnie rocznik 2005-2006 bo ma stare zegary, rejestracja tylko pewnie 2008.

Ups... przepraszam pomyłka
to jednak... :D dobrze o mnie świadczy że mylę R 1 z GSXR 1000 ;) jeden pies... wszystkie ścigi są jednakowe.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

10

mcienki napisał/a:

Supermoto ma swoje stoisko :P?

motoslide.com

11 Ostatnio edytowany przez crisson (2010-02-05 21:29:03)

no i kolega pablo05 ma niestety rację :(

z VIN'u wynika, że to 2006 - są w necie dekodery. swoją drogą niekoniecznie umyślne oszustwo bo z tego co kojarzę sprowadzane z uk mają wpisaną datę pierwszej rejestracji, a nie produkcji. przy tłumaczeniu i rejestracji łatwo zrobić 'przekręt'. kolega miał tak z drz'tem.

tak czy owak - nie ma to jak Polska...

dzięki tym, którzy się wypowiadali merytorycznie w temacie  :P

czy jest ktoś na forum kto posiada superduke 2006 i się może wypowiedzieć w tej kwestii? jak z awaryjnością, itd...

crisson
SM450RR

12 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-05 23:04:52)

To że koleś napisał rok produkcji 2008 nie oznacza zaraz oszustwa. ;)
Ja mam rok 2006 kupiony w naszym salonie jako nowy w 2008 roku z fabryczną gwarancją.
W dowodzie mam pierwszą rejestracje 2008.
Jednym słowem masz praktycznie nowe moto, najtańszy Super Duke w ogłoszeniach do tego masz gwarancje. 
Czemu się doszukujesz podstępu? (oczywiście zakładam ze moto jest igła, widzę tylko zdjęcia)
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zapraszam na PW.

13

Tutaj masz jeszcze w rozsadnej cenie 2007r. We wrześniu oglądałem go z Mańkiem ale wtedy miał cene ponad 30tysi. Brałem go pod uwage jak szukałem swojego.

[url]http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1433475[/url]

Superduke

14

Tutaj - [url]http://www.ktm.com/Service-Safety-Check.213.0.html[/url] - można sprawdzić historię serwisową KTM'a. Niestety trzeba mieć delivery certificate :(

Czy ktoś może orientuje się dokładniej w róznicach między modelami SuperDuke 05-06, a 07-08? Z tego co widzę to - zegary, radialny zacisk i pompa. Czy 07-08 są już na wtrysku, a wcześniejsze na gaźniku?

crisson
SM450RR

15

Chyba nie było gaźnikowych Duków. Późniejsze na pewno miały poprawioną reakcję na dodanie gazu z niskich obrotów.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"