Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Ja bym polecial ale czekam na metalowe sprzeglo bo zamowilem ]:) a mam przeczucie ze oem by juz nie dal rady :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym polecial ale czekam na metalowe sprzeglo bo zamowilem ]:) a mam przeczucie ze oem by juz nie dal rady :D
Troszkę się wczoraj zmasakrowałem, nie powiem że nie :) Dzięki Krzysiu za ogarnięcie spotkania. Kiedy powtórka? :D
Odnośnie wyjazdu do Kisielina to ja jestem za, będę wam kibicował :p
p.s. Czemu prowokatorzy?
dobre, dobre ;)
Co tu tak cicho?? Pogoda mega, a nikt nie szuka towarzyszy do polatania ;)
jest wyjazd w sobote, możesz się podłączyć.
Bardzo chętnie bym do was dołączył, ale z tym wychodnym na weekend mam problem :( bo młoda mnie ciśnie abym poszedł z nią na imprezkę "wake & night". Więc jak ja mam później Wyyyyyyyysłuchiwać przez kolejny tydzień to sobie odpuszczę, ale domniemam, że to nie ostatni wyjazd na tor więc chyba jeszcze w tym roku się załapie ;)
behehehehehehe
p.s. ostatni raczej nie, ale dla ciebie to chyba nic nie zmienia :D
behehehehehehe
p.s. ostatni raczej nie, ale dla ciebie to chyba nic nie zmienia :D
Cwaniaczek...
hehe śmiej się śmiej póki wolna chata ;P
Sprzedam gume 120/70/17 Dunlop sportmax Dot 11 ma jeszcze duzo miesa na srodku, cena 70zł.
Kup ktoś bo na paliwo nie mam :D
Sprzedam gume 120/70/17 Dunlop sportmax Dot 11 ma jeszcze duzo miesa na srodku, cena 70zł.
Na środku :D dobre ;)
Husaj napisał/a:Sprzedam gume 120/70/17 Dunlop sportmax Dot 11 ma jeszcze duzo miesa na srodku, cena 70zł.
Na środku :D dobre ;)
Do ulicznej jazdy się nada elegancko.
na pewno 120/70 ?? nie 120/60 ??
pochwalcie się jak tam było w kisielinie
pochwalcie się jak tam było w kisielinie
polewanie mięsa z grilla benzyną, jazda gokartami na wesoło*, wystrzeliwanie kiełbasy z akrapovica w samochody, przycieranie owiewek na skuterze vmax 30km/h itd... aaa no i jazda na supermoto :)
czyli pewnie jak to standardowo nuda że ja pierdole :D chwila jazdy na moto a później siusiu paciorek i spać do busa :D
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 64 zapytań