Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
witam lata ktoś na crf w okolicach Wrocławia bądź we Wrocławiu potrzebował bym pomocy przy zaworach zęby nie zepsuć od razu niczego.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam lata ktoś na crf w okolicach Wrocławia bądź we Wrocławiu potrzebował bym pomocy przy zaworach zęby nie zepsuć od razu niczego.
kiedy jakiś gryl? :D
Potrzebuje pomocy kto ma jakiegos znajomego kursanta ktory ma honde nc700 ta naA2 zebym mogl dokupic z 2-3h
kiedy jakiś gryl? :D
dobry plan, jak coś to możemy do mnie na dzialeczke na soltysowicach sie wbic ;)
to kiedy ??
Potrzebuje pomocy kto ma jakiegos znajomego kursanta ktory ma honde nc700 ta naA2 zebym mogl dokupic z 2-3h??
Jak dla mnie to w każdej chwili, może być niedziela bo będzie ładna pogoda. Tabul będę miał do ciebie sprawunię i ty pewnie się domyślasz jaką ;)
Jak dla mnie to w każdej chwili, może być niedziela bo będzie ładna pogoda. Tabul będę miał do ciebie sprawunię i ty pewnie się domyślasz jaką ;)
hehe wiem, dzwoń, przeprowadzaj się wkońcu to grilla zrobimy na tyłach ;)
może bym Cię jutro nawiedził po 15? :) daj mi swój nr na pw bo gdzieś mi zaginął :/
pojszlo ;)
Potrzebuje pomocy kto ma jakiegos znajomego kursanta ktory ma honde nc700 ta naA2 zebym mogl dokupic z 2-3h??
Kiedy masz egzamin? kiedy chciał byś pojeździć?
Cross-c1 napisał/a:Potrzebuje pomocy kto ma jakiegos znajomego kursanta ktory ma honde nc700 ta naA2 zebym mogl dokupic z 2-3h??
Kiedy masz egzamin? kiedy chciał byś pojeździć?
Właśnie chodzi o to że się jeszcze nie zapisałem, ale ja kurs robiłem na starym motocyklu (Yamaha TW125). Teraz są nowe więc chciałbym się z moto oswoić i te nowe slalomy itp poćwiczyć :))
dawaj na pw
sprawunię i ty pewnie się domyślasz jaką ;)
:D :D
Tak to ja też gryluje ;]
to co, niedziela? :)
Ja też się piszę na grillowanie, a żeby nie było zaproponuje miejscówkę na Żernikach bo na ostatnim grillu obiecałem, że następny bedzie u mnie, więc słowa dotrzymuje ;)
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 67 zapytań