Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Witam. 22-23.06 ktoś się wybiera?
# 86 Wuju - Tsunami SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. 22-23.06 ktoś się wybiera?
nieaktualne rezerwacja toru.
Panowie żeby wziąć udział w treningu trzeba jakoś przygotować maszynę ( pojemin na zlewki, zabezpieczone śruby, itp ) czy można seryjnym wbijać ?.
Ubranie może byś tekstylne czy wymagają skórzanego ?
Panowie żeby wziąć udział w treningu trzeba jakoś przygotować maszynę ( pojemin na zlewki, zabezpieczone śruby, itp ) czy można seryjnym wbijać ?.
Ubranie może byś tekstylne czy wymagają skórzanego ?
Możesz wbijać seryjnym :)
No więc wracając do tematu to kto jeszcze wybiera się w ten weekend so-nd do Kisielina? Wieści głoszą że będzie zacne towarzystwo m.in Twardy, SalAmon oraz Magic, będziemy również my w dwa sprzety i zostajemy do nd. Może być ciekawie.
Tak jest, pięć sprzętów z Wrocławia + dwa ze Śląska. Jesteśmy od soboty rana do niedzieli i na pewno będzie ciekawie.
Manio, jak macie jakiś luz na lawecie to bym się zabrał ale dam znać na 100% wieczorem bo chory w ch*j jestem i nie wiem czy mi przejdzie.
Manio, jak macie jakiś luz na lawecie to bym się zabrał ale dam znać na 100% wieczorem bo chory w ch*j jestem i nie wiem czy mi przejdzie.
Wstępnie mamy luz na lawecie, mogę zabrać kilka dodatkowych sprzętów jedziemy: Poznań-Buk-Opalenica-Grodzisk-Rakoniewice-Wolsztyn-Zielona. Niestety tylko dwa miejsca siedzące w naszym prawie kamperze
Autem bym jechał swoim tak, że spoko. Ale na razie jeszcze mnie jakaś grypa jebie to dam znać później.
Wpada ktoś jutro na kisielin i jest w stanie załatwić klocki do zacisku crossowego nsn takiego jaki jest w japońskich motocyklach? Za szybko urodził się wyjazd i dziś już się skończyły
Wiem że weekend dopiero co się skończył ale łatwiej przetrwać tydzień jak jest jakaś miła perspektywa na kolejny weekend. Ktoś planuje wyjazd na Kisielin 13-14 czyli najbliższa so - nd? Póki co tor jest wolny więc pisać kto ma zamiar być to może jakaś grupową rezerwacje się zrobi. U nas wstępnie 3-4 moto, jak by co nadal mam kilka wolnych miejsc na lawecie, trasa bez zmian: Poznań-Buk-Opalenica-Grodzisk-Rakoniewice-Wolsztyn-Zielona.
a jak poszły treningi?? czasy poprawione??
Ja bym się wybrał :)
trening bardzo fajny, a towarzystwo jeszcze lepsze. Co do czasów się nie wypowiem, bo ani nie mam czym zmierzyć, ani nie umiem wykręcić:). Jak na pierwszy raz na tym torze, było git.
Ciekawe jest to, że kisielin ma duże oblężenie. Niedziela- ok. 50 motocykli. W porywach ok. 20 SM
a jak poszły treningi?? czasy poprawione??
Co do czasow to moze najlepsi zdradziliby jakie robia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.114 sekund, wykonano 45 zapytań