Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Czołem!
Ile powinienem uszykować oleju do zalania moich amortyzatorów WP48 do poziomu z serwisówki - 120mm ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czołem!
Ile powinienem uszykować oleju do zalania moich amortyzatorów WP48 do poziomu z serwisówki - 120mm ?
Pytanie. Jak to jest z kierunkowskazami i lusterkami jeśli skontrolują mnie chłopcy radarowcy?
Mam exc 450, pościągałem oba lusterka i wszystkie kierunki. Oczywiście lampy są i tablica na tym plastiku "krótkim". Obawiam się, że bez kontroli się nie obejdzie prędzej czy później.
Jak to wygląda w świetle prawa? Mogę machać rękami i obracać się za siebie?
Nie wyobrażam sobie EXC'ka w tych paskudnych uzbrojeniach drogowych.
[url]https://www.facebook.com/MADSKILLZFESTIVAL[/url]
Ktos sie wybiera?
Nie wiem czy uda mi sie zabrac moto (bo bedziemy napewno), ale moznaby terror sieknac w okolicy :)
Pytanie. Jak to jest z kierunkowskazami i lusterkami jeśli skontrolują mnie chłopcy radarowcy?
Mam exc 450, pościągałem oba lusterka i wszystkie kierunki. Oczywiście lampy są i tablica na tym plastiku "krótkim". Obawiam się, że bez kontroli się nie obejdzie prędzej czy później.
lustra pod kiere do tego male kierunki z allegro i git. bez kierunkow to przegladu nie przejdziesz nawet. w razie kontroli dowod zabrany
Dawid napisał/a:Pytanie. Jak to jest z kierunkowskazami i lusterkami jeśli skontrolują mnie chłopcy radarowcy?
lustra pod kiere do tego male kierunki z allegro i git. bez kierunkow to przegladu nie przejdziesz nawet. w razie kontroli dowod zabrany
A mi komara bez kierunkow ale z lusterkami i przeszla przeglad:))
motorowery nie musza posiadac kierunkow
Czołem!
Mi i kanzasowi wystarczal zawsze litr, a Kanzas zalewal ostatnio na 100mm.
Czołem!
Nie mialem nigdy problemow. A raz nawet przeciskalem sie w korku mijajac radiowoz. Nie bylo dalej jak sie przecisnac i zatrzymalem sie metr przed nim. Policaj przez megafon zapytal gdzie sie pcham i tyle. Ale jak zyciu. Podstawa do klopotow jest. Wszystko zalezy od policjanta. W kazdym badz razie zawsze zapominam dowodu. wole 50zl za brak dokumentu niz procedure jego odzyskiwania.
panowie nie wiecie co z dealerem yamahy w Częstochowie... MOTORCYCLE FACTORY ??
dzwonie i szukam po necie, ale chyba się zwinęli z interesem
To moje lagi lubią chyba dużo pić, w jedną weszło 550 ml. Druga czeka na kolejną bańkę oleju. JERY Wy chyba macie zawias WP43?
kompan do picia napisał/a:Czołem!
Ile powinienem uszykować oleju do zalania moich amortyzatorów WP48 do poziomu z serwisówki - 120mm ?Mi i kanzasowi wystarczal zawsze litr, a Kanzas zalewal ostatnio na 100mm.
Dawid napisał/a:Pytanie. Jak to jest z kierunkowskazami i lusterkami jeśli skontrolują mnie chłopcy radarowcy?
kompan do picia napisał/a:Czołem!
Ile powinienem uszykować oleju do zalania moich amortyzatorów WP48 do poziomu z serwisówki - 120mm ?Nie mialem nigdy problemow. A raz nawet przeciskalem sie w korku mijajac radiowoz. Nie bylo dalej jak sie przecisnac i zatrzymalem sie metr przed nim. Policaj przez megafon zapytal gdzie sie pcham i tyle. Ale jak zyciu. Podstawa do klopotow jest. Wszystko zalezy od policjanta. W kazdym badz razie zawsze zapominam dowodu. wole 50zl za brak dokumentu niz procedure jego odzyskiwania.
No mnie właśnie ostatnio pstrykneli. Na "szczęście" też nie miałem dowodu, ale panowie byli wporządku i obyło się bezproblemowo. Natomiast powiedzieli mi, że motocykl nie jest przystosowany do ruchu drogowego i powinni zabrać dowód.
Tragedia jak trzeba zakładać te kierunki... ale chyba tak zrobię :/
To moje lagi lubią chyba dużo pić, w jedną weszło 550 ml. Druga czeka na kolejną bańkę oleju. JERY Wy chyba macie zawias WP43?
Tak, WP 43. Moze do 48 wchodzi wiecej. W sumie nie wzialem tego pod uwage. Do WP43 zawsze starczal litr.
Może mi ktoś wysłąć Sony vegasa 11 bo gdzie nie patrze to nie ma ful wersji:/ albo link do pełnej wersji
Może mi ktoś wysłąć Sony vegasa 11 bo gdzie nie patrze to nie ma ful wersji:/ albo link do pełnej wersji
PW
Ja tam w XR nie mam kierunków i przegląd przechodzi
Mój wujek buduje SHL-kę:
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 54 zapytań