Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Start myślę, że tak ok. godz. 10 - 12?? 1 - 1.5 h na dojazd.
a pewniaczek, że środa ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Start myślę, że tak ok. godz. 10 - 12?? 1 - 1.5 h na dojazd.
a pewniaczek, że środa ?
U mnie tak bo mam wolne.
No to musi mi sie angina "przeciągnąć" o ile mi wolno jechać :P
Normalnie powinienem być już w pracy.
Same czarne czy off sie znajdzie?
Co tylko kto sobie zażyczy to będzie. Na pewno fajne winkle i jedną trasę po za drogą mam też jako niespodzianka ;) Ma ktoś ochotę polatać po górskich lasach - jedziemy, ma ktoś ochotę zrobić rozpierdol w Wiśle - jedziemy, ma ktoś ochotę pośmigać godzinami po Kubalonce - śmigamy :D To nie małżeństwo, że jest "albo albo" haha
Może ja bym tak z wami poleciał, Jaca daj nr na pw to zadzwonie i pogadamy.
To ilu nas jest jutro?? Ja mam moto przygotowane w 70% została jeszcze oliwa do wymiany.
Ja chętnie, planowany czas wypadu i z kąd?
Chyba, że Twoja restrykcja odnośnie chłodnic, Jaca dalej aktualna :P
Siema, ktoś chetny zeby polatac w okolicach Katowic po 18:00 ?
Bez dwóch zdań, wczorajszy wypad był najlepszym w tym roku! Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie! Konieczna powtórka tego lata!
Nic dodać nic ująć ;)
Bez dwóch zdań, wczorajszy wypad był najlepszym w tym roku! Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie! Konieczna powtórka tego lata!
Nic dodać nic ująć ;)
Coś czuję że będzie dobry meteriał...
Przyszły tydzień? :D
Olbrzymie dzięki Raku za wszystkie wskazówki odnośnie jazdy, wszystko w miarę swoich mikrych umiejętności postaram się wdrożyć w życie. ;)
Po za tym dzięki jeszcze raz chłopaki za mega pozytywny wyjazd i za dużą dawkę wyrozumiałości.
Jeden taki wypad lepiej procentuje w jeździe niż dwa tygodnie samotnego popierdalania.
Dzięki!
;)
Ponawiam, ktoś dzisiaj lata w okolicach kato ?
KUR*** czemu lagi przyszły dopiero wczoraj no kur czemu!
Czemu człowiek musi cały tydzień zapierniczać w pracy ;/ a jak przyjdzie weekend to albo nie ma pogody albo nie ma z kim jeździć :)
Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 52 zapytań