Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Maciej ja za max 30 min. ruszam to może się gdzieś ustawimy, przynajmniej popatrzymy na siebie :D
Heh wszedłem do garażu i popatrzyłem na motór...tyle jazdy było, nie chciało mi się kół zakładać:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Maciej ja za max 30 min. ruszam to może się gdzieś ustawimy, przynajmniej popatrzymy na siebie :D
Heh wszedłem do garażu i popatrzyłem na motór...tyle jazdy było, nie chciało mi się kół zakładać:D
Mój zawodnik się nie daje zimie. Wypatrujcie "Czarnej Szwini", niczym przysłowiowego "Czarnego konia". Jesli ktoś smignie koło Ciebie w głębokim złożeniu, wzniecając tumany śniegu, to będzie ON, zwany również TurboDynoSzwinia ;)
Wczoraj zawstydził leśniczego, dziś dzieci lepiące bałwana. UWAŻAJ!!! Następny będziesz TY!
Na razie terroryzuje krzaki, ale już mieszkańcy chowaja przed nim kury i kaczki. Następnie przyjdzie czas na wioski poniżej 50 mieszkańców, małe miasteczka, aż w końcu zawita do centrum Stolicy. Dowiecie się o nim z Faktów.
Oto on.
[url]http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-4181dc397261a7fa6799b0d9f0645c84.html[/url]
To tak na dobre wieści od Crazyego :D
hahaha
Rewelacja :) :D
:) :D :lol:
zajebiste :lol:
47 dayzzzz remaining :D
Jak nie wiesz o co chodzi, to zerknij na 1wszy post w tym temacie :)
hehe... :D tego mi brakowało, szczególnie w chwilach gdy patrzę przez okno :(
Czyli... rozmawiamy o rozpoczęciu sezonu 2010 :P :D
Ps. Tomek zrobiłeś już w swoim remont? Bo hm... ja jeszcze nie :( ale zaczynając odliczanie wystarczająco mnie zmotywowałeś. hehe...
hehe... :D tego mi brakowało, szczególnie w chwilach gdy patrzę przez okno :(
Czyli... rozmawiamy o rozpoczęciu sezonu 2010 :P :DPs. Tomek zrobiłeś już w swoim remont? Bo hm... ja jeszcze nie :( ale zaczynając odliczanie wystarczająco mnie zmotywowałeś. hehe...
To ja też się pochwalę: sprzęt skompletowany, wystarczy poskładać, ale.....k***a mać w sobotę złamałem rękę....i jedyne co mogę odliczać to czas do zdjęcia gipsu po operacji.... zazdroszczę Panowie...
Siema wszystkim.
Taa, odliczanie zaczęte. Najśmieszniejsze że przypomniało mi sie rano to że Tomek rok temu odliczał, odpalam gg, a na jego opisie liczba 46:) , hahaha, odlicza i w tym roku. Dobrze.
Jeśli chodzi o moją gotowość do sezonu to DRZta czeka na nowe kółka, i to trochę mnie blokuje, ale mam je mieć w ciągu tygodnia. Zacisk hamulcowy mm czeka w sejfie w pracy, pompka magury też, handbary, gripy, błotnik sm leżą grzecznie na półce i czekają aż będę miał czas żeby to wszystko założyć. Dokumenty potrzebne do rejestracji się tłumaczą. Jutro je odbieram i trza załatwiać przegląd, płacić podatek i rejestrować. Opony - piękne slicki - leżą w Radziowej piwnicy i czekają na mnie grzecznie:p Czeka mnie jeszcze wyjęcie i wyregulowanie i wyczyszczenie gaźnika, bo sie kurwiszon zalewa i ma kłopoty z odpalaniem. Za chwilę kupię napęd - to też muszę zmienić, dętki - bo nie mam nowych i w sumie to byłoby na tyle. Zostaja tylko lustra i kierunki, ale to jakby do jazdy potrzebne nie jest:)
Maciek - współczuję, zdrowiej, oby sie wszystko udało i żebyś nie miał komplikacji żadnych -Jak to sie stało? Narty? Snowboard? Łyżwy? Czy po prostu jesteś pierdoła???:p
Maciek - współczuję, zdrowiej, oby sie wszystko udało i żebyś nie miał komplikacji żadnych -Jak to sie stało? Narty? Snowboard? Łyżwy? Czy po prostu jesteś pierdoła???:p
Heh przygotowania do jazdy na desce na funboxie...ale na butach:D
Brzoza jeszcze szybciej sprzęta złoże:)
To ja też zaczynam odlicznie. Aby luty minął. Rok temu koniec Lutego wyprawa do Radomia. Może i w tym roku się uda :D .
Ja jeszcze muszę poskładać moją pomarańczę i znaleźć dla niej miejsce w Wawie.
Ale mam nadzieję, że w do wiosny się wyrobię :D
Rok temu koniec Lutego wyprawa do Radomia.
hmm, a jak wygląda tam sytuacja? będzie szansa na treningi supermoto dla nie-członków-sekcji i nie-członków-klubu?
ktoś coś wie?
pozdro,
Maciek
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.108 sekund, wykonano 46 zapytań