Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
to co dawac jakies konkrety !!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to co dawac jakies konkrety !!
ale że z pannami? :) czy jak?
To ustalamy jutro grill na Żernikach. Czy panny będą to się okaże kto z kim przyjedzie ;) więcej szczegółów na fon 505072449.
Godzina ??
Moja u rodziny wiec ja na bank sam, tylko tym razem bez moto jesli bedzie Husaj ?? bedziesz ?? pisz bo nie mam koma do Ciebie...
Godzina do ustalenia, grunt aby zacząć zanim komary się obudzą ;) Więc czekam na propozycje godzinowe, ja się dostosuje ;)
Godzina ??
Moja u rodziny wiec ja na bank sam, tylko tym razem bez moto jesli bedzie Husaj ?? bedziesz ?? pisz bo nie mam koma do Ciebie...
Przeprowadzam sie do nowego mieszkania... nie wiem o której skończę. Jak sie zdecyduję to dam znać.
to jak robimy?
Spoko Husaj, jak to mówią lepiej późno niż wcale ;)
A co z resztą gromadki?? Bo coś brak konkretów.
kriss czym tam do ciebie można sie dostać poza samochodem, motorem, rowerem, autonogami i taksą? :)
Majki myślę że tym dasz radę ;) [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a1N9gn4Sfbw[/url]
i można zabrać pasażera ;)
jak chcesz to mogę po ciebie zajechać :D
A więc ustalone, Żerniki Wrocławskie ul. Wierzbowa 11 godz. 18 505072449 dzwonić jak by ktoś miał problem z dotarciem
jak chcesz to mogę po ciebie zajechać :D
jakby nie było, było by bardzo miło ;)
To Grilla zaliczamy chyba do udanych, pogoda dopisała, aż się opaliłem hehe. Generalnie było miło, choć niewiele pamiętam ;P a miało być delikatnie...taa, a rano miałem lęki jak wsiadałem do auta.
A wy jak tam, wszyscy w jednym kawałku dotarli do domu??
To kiedy powtórka z rozrywki ;)
Co tam prowokatorzy? ;]
Zgodnie z wczorajszymi zapowiedziami w najbliższy weekend lecimy na Kisielin. Sob+ Niedz.
Ktoś chętny dołączyć? Transport zamotamy, potrzebne tylko chęci i wychodne na weekend.
P.S. W sobotę wieczorem grillujemy na torze ;]
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 52 zapytań