Rozglądałem sie na boki, a potem stałem 20 minut 16:40-17:00 .... A potem z kumplami siedziałem. A to gdzie mialem jechac jak motki po bokach byly... Rozgladalem sie kto jest z znajomych , a z racji ze nikogo nie bylo to na parking pojechałem stanąć. Potem przyjechalem i siedzialem z znajomymi ;p Mogłeś wołać czy coś xD następnym razem będę bardziej uważny na Twoje moto ale daj wczesniej znac ze bedziesz bo ja bardziej patrzylem za kumplami : wr,cbr i tylko mi migła ta xtx ( jeszcze chodziłem tam i spowrotem o tej 16 ) nie wiem... Ciebie za cholere nie umiałem zauważć tzn Twojego sprzęta ;p
Podrzuć mi fote na PW to będę czuły na to moto xD jak siedziałeś pod zamkiem to pewnie widziałeś tą czarną xtx z 2 kominami ( kask koleś miał crossowy ale z tą szybką szary ) bo widziałem jak wyjeżdżał.
Ale też daj oznake życia bo szerokątnego oka robota nie mam co analizuje każde moto ;p Jak by tyle tych dziadków tam nie było na tych choinkach to pewnie bym Cie zauważył, a taki goldwing jak stanie to 4 motki zakrywa.
Ja na razie odpadam na latanie bo te kursy mam, a moto chce sprzedać przed przeglądem bo nie chce w niego już kasy wkładać.