Odp: XR400R SM Staruch
stage 1 który sam montowałem w tym motocyklu poprawia dół oraz środek
xr nigdy nie będzie miała dobrej góry bo to olejak na jednym wałku w dodatku mała pojemność itp :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
stage 1 który sam montowałem w tym motocyklu poprawia dół oraz środek
xr nigdy nie będzie miała dobrej góry bo to olejak na jednym wałku w dodatku mała pojemność itp :P
No właśnie już zdecydowałem się na Stage 1.
Tylko w PL ten wałek około 700zł...
Targaj z USA. Niec wysla jako gift :-)
Ja lyknalem z jakoegos retaila i wyszlo 530 zl z wysylka, stary sprzedalem na alle z pocalowaniem reki za 400 a reszte latwo policzyc :-]
Najlepiej znajdź sklep z wysyłką za darmo do USA i przez Polamer, jak już raz przez to wyślesz to nigdy więcej nie skorzystasz z USPS International Airmail:P
bylo odzywac sie wczesniej - w piatek paczka zostala skompletowana i wyslana z usa
Modest: jesteś wielki!! Bardzo dziękuję za pomoc :) Na razie myślę, co zrobić, bo wychodzi 600 usd ;/ Więc chwilowo z zamówieniem się wstrzymuję. Zastanawiam się, czy jak zamówię nowe koła 2 i 3 biegu, czy da radę to złożyć na starym wałku?
Kula: stage 1. Różnica spora, stage 2 wymaga już spręzynek i tależyków.
Łożyska w stożku zamówione. 254,50 :)
Będę brał stage 1.
Kurde nigdy nic nie zamawiałem z zagranicy i szczerze mówiąc trochę się cykam, żeby nie dać się na czymś złapać.
Z ciekawostek, wymontowałem swój pseudo nowy wałek rozrządu a założyłem stary i powiem Wam, że o dziwo, teraz moto dopiero zapierdala. Na Stage 1 musi być już ogień z dupy.
Skrzynia i pompa zamówione. Jednak używki z USA. Dostałem bardzo dobre zdjęcia i wygląda ok. Bałem się zamawiać biegi do rozruchanj skrzyni.
może byłby ktoś chętny na wałek hotcamsa ze stanów?
Dzięki Modestowi łoża in da house!!
Staruch wyrobisz się przed końcem sezonu? ;)
Ukraine trzeba by powtórzyc :)
Chciałbym się wyrobić przed 28 czerwca ;) Skrzynia już leci, razem z pompą. Brakuje mi kilku łożysk, ale tutaj liczę na Brzozę.
Staruch będziesz coś jeszcze brał z juesej?
Jeszcze nie wiem, jeżeli łożyska będą w EU to raczej nie.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 68 zapytań