Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Dziś na oldtimerbazar wrocław , żółta drz z czytelną blachą ;) i xtx niebieska :)
Only SuperBłoto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziś na oldtimerbazar wrocław , żółta drz z czytelną blachą ;) i xtx niebieska :)
Dzisiaj wodzisławska w Rbk. na światłach mijała mnie czarna XTX 660 z znanym z widzenia mi juz kierownikiem :) Koło 21 :)
wczoraj gliwice okolice sądu / czołgu xr 400 bądź 650 enduro próbował mi uciec ; )... zna ktoś ?
Wczoraj w Wawie na Solcu pomarańczowe Smc ok 17? Ktoś wie co to za manifestacja była wczoraj(sobota)?
Koło 20.30 czarna XTX w Rybniku na rondzie obok Lukoila, prawdopodobnie ta o której pisze Gazior. Forumowicz mejbi?
Wczoraj w Wawie na Solcu pomarańczowe Smc ok 17? Ktoś wie co to za manifestacja była wczoraj(sobota)?
parada równosći
Dzisiaj okolice 8 rano: trasa toruńska od powązkowskiej do Jerozolimskich żółta DRZ.
Dzisiaj ok. 13stej w Szczecinie na Gdańskiej w pobliżu salonu Aprilii zatrzymał się czarny Berg na Mutantach przejechałem obok puszką i jak zobaczyłem berga aż chciałem wrócić pogadać ale tam nie ma jak :D
Wcześniej SXV w kolorkach czerwieć/czerń/biel na Struga.
Aż miło popatrzyć na jakieś SM-y na mieście bo u nas na wyspie tylko mój i kilka LC4 śmiga...
pzdr
Dzisiaj w Zabrzu na kończycach, koło skrętu na Pawłów, jechał w strone centrum i BP, ok. 21:30, na pewno 4t i jakas większa pojemność :D goniłem Cie rowerem ale szybko mnie odstawiłeś
Łąziska górne na wiślance w strone kato jakiś ktm a za nim chyba duke albo coś takiego około godziny 19 dzisiaj
Dziś ok 14.00 kraków Bora koło salonu Hondy zaparkowane czarne LC4 640, RoBull ?
Łąziska górne na wiślance w strone kato jakiś ktm a za nim chyba duke albo coś takiego około godziny 19 dzisiaj
Bardzo mozliwe ze ja ale ja jechałem z nsr`ką
Dzisiaj w Szczecinie na Wałach Chrobrego przy Akademii Morskiej stała piękna Aprilia SXV. Mówię o użytkowniku tego forum czy nie? : )
Dziś ok 14.00 kraków Bora koło salonu Hondy zaparkowane czarne LC4 640, RoBull ?
Dziś to samo..
erich44 napisał/a:Łąziska górne na wiślance w strone kato jakiś ktm a za nim chyba duke albo coś takiego około godziny 19 dzisiaj
erich44 napisał/a:Łąziska górne na wiślance w strone kato jakiś ktm a za nim chyba duke albo coś takiego około godziny 19 dzisiaj
możliwe bo z okna za bardzo nie widziałem co to
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 61 zapytań