Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Dzisiaj ok 18:30 Legnica, ul. Zachodnia, zółte, chyba, DRZ (kierowca w czerni) - bieglem dolem i widzialem tylko troche zza bariery :)
Pzdr 690 ;)
Następne SM w Legnicy i nikt sie nie pucuje na forum:) Nieładnie:P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj ok 18:30 Legnica, ul. Zachodnia, zółte, chyba, DRZ (kierowca w czerni) - bieglem dolem i widzialem tylko troche zza bariery :)
Pzdr 690 ;)
Wczoraj w przedziale godzin 16-17 jakiś supermociak widziany (chyba ktm exc) w Mikołowie, jechał od strony Katowic - w stronę Auchana.
Miyagi napisał/a:Dzisiaj ok 18:30 Legnica, ul. Zachodnia, zółte, chyba, DRZ (kierowca w czerni) - bieglem dolem i widzialem tylko troche zza bariery :)
Pzdr 690 ;)
A moze jednak to byla Husqa?? :) Xvid czy to nie byles ty przypadkiem?? :)
Dzisiaj latamy z Xvid:) Miyagi dołączasz do nas??:)
A moze jednak to byla Husqa?? :) Xvid czy to nie byles ty przypadkiem?? :)
tak to ja! leciałem na lotnisko testować odcięcie w Husce ;P
to jak lecisz? ;>
jak nie jak tak :) bede na kolach od ok 16, ale mam jeszcze pare spraw na miescie. Poweidzcie gdzie i o ktorej mniej wiecej bedziecie sie krecic to doskocze :D
jak nie jak tak :) bede na kolach od ok 16, ale mam jeszcze pare spraw na miescie. Powidzcie gdzie i o ktorej mniej wiecej bedziecie sie krecic to doskocze :D
Wyślij na PW nr. tel, zgadamy sie później bo nie wiadomo jeszcze tylko o której balagan kończy robote ;P
dzisiaj Bielany koło godz. 11, Honda XR600 albo XR650 SM, kto ?
dziś ! Gliwice - centrum - husaberg 550 na pełnej - JA :D
Dziś ok 7:45 żółta DRZ z pełnymi handbaramim kierowcą w kasku z czarną szybą i daszkiem siedział mi na ogonie w korku. :D Leciałem MZka
Od nas ktoś?
Dzisiaj 17:30 Zabrze na rondzie pod DTŚ'ką czerwona honda xr650 albo 600, ktoś z forum ? Bo często widuje :D
dzisiaj 19.20 Stryszawa, droga na Sucha Beskidzka.
Dwa KATy, z blachami, ale bez swiatel ;)
Wczoraj w Modlniczce k. Krakowa ok 12.30 huśka smr.
Wczoraj na Gottlieb'a Daimler'a 2 w Wawie pomarańczowy KTM - ktoś z forum?
Dzisiaj ok godz 17, Bytom ul. Strzelców Bytomskich w kierunku na Tarnowskie Góry, KTM LC4 na pomarańczowych felach, kierowca w forumowej bluzie. Btw dobra guma ;)
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 67 zapytań