1,261

Odp: Tor Toruń

W sumie to się nie najeździłem bo zaraz na początku padła mi uszczelka pod głowicą. Ale tor w połączeniu z off roadem zrobił się bardzo wymagający kondycyjnie... Mega sypki piach na wyjściu z off roadu sprawiał mi najwięcej kłopotu - kpl. nie miałem na to pomysłu, kto jaki ma tam sposób? W sumie przejechałem tylko cztery kółka i za każdym razem stawałem tam prawie w miejscu lub zaliczałem glebę na ostatnim "spowalniaczu";-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,262 Ostatnio edytowany przez Materka (2013-06-16 22:12:04)

manio napisał/a:

Mega sypki piach na wyjściu z off roadu sprawiał mi najwięcej kłopotu - kpl. nie miałem na to pomysłu, kto jaki ma tam sposób? W sumie przejechałem tylko cztery kółka i za każdym razem stawałem tam prawie w miejscu lub zaliczałem glebę na ostatnim "spowalniaczu";-)

Jak coś źle poszło to oznacza że było za mało gazu...
:)

ja również dziękuję za towarzystwo, mi się jeździło na początku trochę kwadratowo ale po parunastu kółkach było OK

1,263

Również dziękuję za wspólne latanie, Albin mam nadzieję że to nie skomplikowane złamanie i szybko wrócisz do Nas, pozdrowionka od całej mojej rodzinki.

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,264

Trawer kiełbasa zajebista brakowało tylko piwa :) a co do wyjazdu z offrodu to po bandzie na gazie :) tak jak w życiu :) pozdro

Kto się targuje ten się szanuje :)

1,265

Za kiełbase to nie mi dziękować :), nie wiem jak Wy ale ja po wczorajszej sekcji terenowej to padłem, kondycje mam do bani,

1,266

Chłopaki jeżeli chodzi o treningi  w weekend tj. 22-23 czerwca to jest kicha, HONDA organizuje tam impreze dwudniową (taka informacja od ludzi z toru) i nici z jazdy można pojeździć w tygodniu od rana ale akurat pewnie większości to nie odpowiada.

1,267 Ostatnio edytowany przez samson (2013-06-17 14:56:27)

Ja też dziękuje wszystkim a w szczególności pokłony dla Żułtego i Ryby za teren. To jest panowie supermoto a nie jakieś babci sranie :)
Trawer daj znać jak będzie wiadomo co z treningami przed rundą.

PS. W piachu na wyjściu stały zdecydowany gaz bez odpuszczania i jakoś idzie ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

1,268

Chyba co najmniej 90% miało problem na tych piachach na końcu.
Fabio ja czekam na foty ! :)

HUSQVARNA TE 450.

1,269

piasulek fajny :)

Kto się targuje ten się szanuje :)

1,270 Ostatnio edytowany przez trawer (2013-06-17 19:29:54)

a ja czekam na filmik od Wiśni, no chyba że to nagrywał po to aby teraz nocami studiować naszą jazdę hehehe nie mówiąc co robi po biurkiem :)

1,271

trawer napisał/a:

nie mówiąc co robi po biurkiem :)

kark mu z żalu skręci:)

rmz 250
gas gas txt 250

1,272

Guti napisał/a:

bez przesady, góra 50%

1,273

Materka napisał/a:
Guti napisał/a:

bez przesady, góra 50%

bedziesz jechał rundę w Toruniu Paweł?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,274

jak nie będzie padać to jadę :)

1,275

Materka napisał/a:

jak nie będzie padać to jadę :)

no to klawo, ale lepiej organizuj sobie już wety bo w tym roku jest tradycja że każda runda w deszczu ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021