Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Coś lipne te weekendy, ja tylko drobne regulacje robiłem i latałem do 300m od parkingu i mnie zmoczyło.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coś lipne te weekendy, ja tylko drobne regulacje robiłem i latałem do 300m od parkingu i mnie zmoczyło.
Ja dziś pałowałem z Bródna na Wilanów, na wysokości Centrum Nauki Kopernik coś zaczęło kropić. Jako, że miałem w plecaku przeciwdeszczówkę - grzecznie zjechałem i przyodziałem. To, co zaczęło się dziać od mniej więcej Gagarina - ludzkie pojęcie przechodzi :).
Strugi wody z nieba, wozy jechały, jakby sie miały zesrać, sporty zjeżdżały na stacje, a ja - dawaaaj! 90-100 cały czas między nimi:). Wizjer przy tej prędkości czyścił się idealnie, więc widoczność miałem na pewno lepszą niż samochody, każda kałuża moja :). Zabawa przednia w każdym razie, polecam :).
Kaleczę ten sport [url]http://www.youtube.com/watch?v=_eL-MafkmOM&feature=youtu.be[/url]
Niestety ja musiałem dziś wcześniej pojechać. Dzięki za wycieczkę i uświadomienie mnie, że mam tak blisko do toru na którym można uczyć się terenu.
Kilka fotek z dzisiejszego wypadu - pogoda nie pozwoliła zrealizować nam dalszych 50% trasy :-(
P.S. Majkmenowi tak spodobało się enduro UA że postanowił kontynuować dalej zapominając że zmienił koła ;-)
i proszę o synchronizacje zegarów następnym razem. SIĘ PYTAM GDZIE TO LATOOOOOO
a gdzie byliście w tym terenie?
Tor był koło Maximusa.
A zajrzałem tam kilka razy, przyjemnie :)
Ah za jakiś czas do was dołączę i sie polata
W te sobotę (15 czerwca) organizuje w DD kursy pierwszej pomocy dla dzieci. Dzieciaki nakręciły się na motocykle, wiec
może wpadniemy kolo godziny 13:00 powozić je troche?
Co wy na to?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic24371-wizyta-w-domu-dziecka-na-korotynskiego-13-w-warszawie.html[/url]
Hej, czy będzie ktoś chętny zeby dzisiaj polatac?
Może w koncu zrobimy te schody?
ja latam, ale na rowerze, bo moto się naprawia...
Co się stało?
w sumie to przesadziłem trochę z kątem stoppie i się poobijał sprzęcior, jakaś klamka i lusterko poszło poza tym obcierka na wydechu. kierownik w jeansach skończył ze zbitym kolanem.
a teraz w moto podciąga się łańcuch i wjeżdża GRUBY TUNING.
poobijał sprzęcior, jakaś klamka i lusterko poszło poza tym obcierka na wydechu.
I co teraz Tata powie ;-) pamiętam jak powiedziałeś że nie możesz porysować moto bo się wkur....wi i zabierze ;-).
Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 32 zapytań