Odp: Supermotowy Terror Warszawy
nakleję naklejkę i powiem, że stuningowałem. lusterko i klamkę zamówiłem. w najgorszym przypadku będę gonił terror rowerem.
husq więcej koni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 453 454 455 456 457 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nakleję naklejkę i powiem, że stuningowałem. lusterko i klamkę zamówiłem. w najgorszym przypadku będę gonił terror rowerem.
Oby forum nie czytał ;)
To co, zbieramy sie na ten terror?
Też się wkurwiłem jak ojciec na Wrce 2 plastiki połamał ;D Od tamtej pory jeździ tylko swoim
To co, zbieramy sie na ten terror?
Ja dziś odpadam - ruszam dopiero w sobotę rano.
Ja też raczej sobota.
A co jest w sobote?
w sobote jest supermotowy terror asfaltowo terenowy.
Przez słowo terenowy mam na myśli szutry i lekki teren !!!!
11.00 na Bankowym w sobotę
Panowie. Niech ktoś kto dziś będzie wyśle mi na siebie namiar na PW bo na 11 nie dam rady i postaram się dojechać...
Nikt nie odpisywał, więc nie pojechałem, okazało się jednak, że ktoś przyjechał.
Wychodzę będę czekał w cieniu pod Gdańskim w kierunku Gdańska na wisłostradzie, wychodzę
Jutro niedziela start 9:30 Maczek na Rzymowskiego
Jutro niedziela start 9:30 Maczek na Rzymowskiego
Hermes, jutro niedziela. Z racji tego, że jesteśmy grupą raczej źle odbieraną społecznie, powinniśmy lansować odpowiednie wzorce i spotkać się...pod kościołem. Zwłaszcza o takiej porze! ;) Dobrze mieć po swojej stronie taki "elektorat" ;)
Krzywy Kościół jest po drugiej stronie ulicy a proboszcz przyjdzie "do nas" znaczy do Maczka na śniadanie ;-)
P.S. O jakiej ty grupie mówisz/piszesz nie widziałem nikogo takiego, czytaj żadnej grupy....chyba że grupa to 2-3 sprzęty ;-)
Chodziło mi ogólnie o motocyklistów, a zwłaszcza ujeżdzających SM :)
Ale ze mnie terenowiec :/. Cóż, dużo pracy przede mną ;)
A odnośnie slide'ów o których gadaliśmy - [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZcXpzzvPX_E#t=424s[/url] tutaj bardzo dobrze widać, że najpierw mocno wali w przedni hebel, żeby odciążyć tył, co by się ślizgać zaczął, w międzyczasie lewą nogą daje 2 w dół, a prawa idzie na hamulec, żeby wspomóc poślizg. Normalnie film instruktażowy - wszystko widać jak na dłoni :)
Strony Poprzednia 1 … 453 454 455 456 457 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 35 zapytań