Odp: Tor Toruń
Jak wrócicie to zapodajcie jakieś foty, którą trasę jeździliście? Może ktoś jakimś czasem się pochwali;-))? Dawajcie bo ciekawość mnie zjada.
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak wrócicie to zapodajcie jakieś foty, którą trasę jeździliście? Może ktoś jakimś czasem się pochwali;-))? Dawajcie bo ciekawość mnie zjada.
Pogoda dopisała, Towarzystwo świetne i otwarty odcinek terenowy. Świetna zabawa
[url]https://plus.google.com/photos/104522005081019522925/albums/5887513297846717297?banner=pwa[/url]
[url]https://plus.google.com/photos/104522005081019522925/albums/5887513297846717297?banner=pwa[/url]
prosze o dostep do albumu
Sory nie zwróciłam uwagi juz macie dostępny :)
W końcu terenowy teren;-))) Jak czasy? Dużo się wywozi na asfalt piachu z off roadu?
świetny trening, świetne foty ;-)
czasy chyba Trawer mierzył, na suchym tak jak dziś, po dwóch winklach opona czysta
Dzięki chłopaki za wspólne latanie :), Franz jak czyścisz opony? :)) wydawało mi się że było sucho hehe :). Teren zajebisty, Dzięki Marcin i Michał za super wykonaną pracę choć wiem że nie dokońca jest to skończone ale nie rozjeździliśmy toru :), Wczoraj na miejscu a Ci co byli to już wiedzą ustaliłem następną niedzielę. Więc jest tak od 8 do 13 jeździ same supermoto (wraz z riderem) potem mamy godzinę przerwy bo jest jakaś rezerwacja. od 14 do 15 supermoto a po 15 na przemian z kartami. Czas mamy do 16 chyba że ktoś chce więcej to na miejscu jest do ustalenia.
Manio czasami nie będę się chwalił bo to były testy próbne toru więc przy Waszych wynikach to ja mogę Wam tylko opony zmieniać :).
bylo super :) !!! dziekuje !!!
Panowie jak ktoś ma jutro czas i ochotę to jest dostępny tor od 9-15 pod supermoto. zapraszam
Panowie jak ktoś ma jutro czas i ochotę to jest dostępny tor od 9-15 pod supermoto. zapraszam
kurza twarz, co tak w środku tygodnia?
Panowie zmiana co do niedzieli, zadzwonili do mnie z Toru i możemy jeździć tylko do 13 bo później jest parking pod żużel, jeździmy z kartami, ale mamy teren jak będzie sucho. Ja jestem na 100% bez względu na pogodę
no to chyba się skuszę, ale pod warunkiem, że będzie grill party;]?
no to chyba się skuszę, ale pod warunkiem, że będzie grill party;]?
zawsze jest:)
Manio czasami nie będę się chwalił bo to były testy próbne toru więc przy Waszych wynikach to ja mogę Wam tylko opony zmieniać :).
Nam dobrze idzie tylko w deszczu... Na suchym to max naszych marzeń to nadążyć za Wiśnią, a Wiśnia z kolei twierdzi że Ty naprawdę zapier..
Więc daj nam się jeszcze trochę pocieszyć szczęściem;-)) 29 tuż, tuż, a może się okazać że będzie to dla nas "dzień sądu ostatecznego". Co prawda wpadłem na pomysł że jak będziemy używali zatyczek do uszu to nie usłyszymy głosu rozsądku który każe tak wcześnie hamować i tak późno odkręcać ale zawsze zostaje ogranicznik w postaci spdzętu który po przejażdce na Wiśni Suzuki nieco stracił w naszych oczach... No najważniejsze że będzie na co zganiać:-)
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 66 zapytań