Odp: Supermoto Terror - Śląsk
A to Ty na Bełku odbijasz na czerwionke czy gdzie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hermes napisał/a:JACA napisał/a:Błagam was, skończcie marudzić i weźmy w końcu wróćmy do starych dobrych czasów gdzie było nas parunastu na wypadzie...
JACA ma racje ktoś chce polatać z kumplami zawsze znajdzie czas - i nie ma że jezdzi 50, czy 125. Panowie łączy was pasja i fan, nieważne kto czym lata - jedzie ekipa to dostosuje prędkość do najwolniejszego
jakby wojtekmz miał takie podejście jak wy nigdy by nie wpadł w Sudety na zlot (MZ 125) - szacun a darł jak dziki i nikt nie mówił idz do domu bo masz małą pojemność (raczej wszyscy stwierdzili że jest hardcorem) - z nami i skutery latają [url]http://www.youtube.com/watch?v=LCp6aW4DxhQ&feature=youtu.be[/url]
Daje wam czas do niedzieli albo zamykam temat ;-)
Podejście hermesa mi się podoba ^^ jak ktos jest chętny z niskopojemnościówką polatać to czekam na odzew ^^
+1 ;]
Też mi się podoba podejście Hermesa ;]
Dzięki ;]
Na jakim Bełku ja mieszkam w Czerwionce-Leszczynach a dokładniej w Leszczynach czyli jestem na miejscu jak bym jechał na Orzesze czy Bełk to bym się oddalał tylko ;)
Dukers napisał/a:A to Ty na Bełku odbijasz na czerwionke czy gdzie ?
Na jakim Bełku ja mieszkam w Czerwionce-Leszczynach a dokładniej w Leszczynach czyli jestem na miejscu jak bym jechał na Orzesze czy Bełk to bym się oddalał tylko ;)
Już wiem, już wiem :) Hehe dzięki za Pogawędkę i myśle że na następną runde (w sierpniu) też wpadne hehe ale wtedy na całość :D
[url]https://vimeo.com/m/67986275[/url] - Włączcie se HD
Za około miesiąć wybrał bym się spróbować swoich sił na jakimś najbliższym z gliwic torze , może znalazł by się ktoś chętny na taki trip bądź ktoś czasem śmiga i ma 1 miejsce na przyczepce ?
Za około miesiąć wybrał bym się spróbować swoich sił na jakimś najbliższym z gliwic torze , może znalazł by się ktoś chętny na taki trip bądź ktoś czasem śmiga i ma 1 miejsce na przyczepce ?
O sm myślisz czy mx. Jak mx to do najbliższego w Czerwionce dojedziesz szutrami w jakieś 20 min, nie potrzebujesz przyczepy.
Chodziło mi o sm , byłby ktoś zainteresowany ? Na poznań czy gdzieś "niedaleko" gdzie uda się dostać na tor bez problemu ?
Chodziło mi o sm , byłby ktoś zainteresowany ? Na poznań czy gdzieś "niedaleko" gdzie uda się dostać na tor bez problemu ?
Lepiej jechać na Brno, a jak mas "brudasy" to hałdy lub tor w czerwionce wystarczą na 100pro ;p
lata ktoś coś jutro w końcu na małych kołach ?:) Rybnik i okolice? Bo nudno tak samemu się kulać po mieście:/
Ja jutro jeżdże okolice Częstochowy :) ktoś chętny ?
Padła tutaj propozycja na wyjazd 22.06.13
Moje 2 propozycje albo/albo:
1. Kubalonka
2. Ojców
Chętni?
Są chętni. Ja ze Szczepanem przyczepą polecimy.
Ja jutro będę wiedział co ze sprzętem, jak będzie ok, to lece!
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 58 zapytań