Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Wrocław, Purkyniego, po godzinie 14.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wrocław, Purkyniego, po godzinie 14.
fajna nowka opona
wczoraj Warszawa, Niepodległosci na wysokości Bolka ja jechałem w stronę centrum, a czarny XTX w kierunku mokotowa - pomachane - czyżby retsiwt?
chwilę wcześniej na wysokości Madalińskiego chyba wr250X z plecakiem - Majkmen ?
Dzisiaj 12:15 czarna Drezyna z fajnym wydechem na Gwiażdzistej w Warszawie.
Zostałem przyłapany, to moja traska jak latam solo.
Pozdro.
Ja goniłem kogoś na kacie nie wiem kto to przy 140 odpuściłem na trasie toruńskiej raczej jakieś hypermoto :)
Przed chwila Ktm 525 supermoto widziany w Mikolowie na ulicy rybnickiej, chciales wyprzedzac autobus i ja wykorzystujac okazje gonilem Cie na rowerze. Riux wisisz mi detke bo w pogoni za Toba zrobila pssss :D
Widziałem sąsiada na DRZ400 żółtej. :D
Dzisiaj godzina 9:25 Warszawa Most Gdański kierownik w białym garnku (chyba Airoh Aviator) na 625 SMC 660 lub 640 Supermoto - nie wiem bo zauważyłem tylko dwa kominy z tyłu.
15:10,Poznań,Wojciechowskiego,bardzo ładna żółto-niebieska Husia ? :D
Widzisz sam siebie hehehe :D
Lublin, Racławicie czarna wr 125
Kto w tą sobotę 14.00 - 15.00 jechał bmw g 650 xmoto (czerwona czacha) z dwoma kumplami na ktm-ach przez Wojkowice- Żychcice w stronę Piekar Śląskich ???
kierownik stojący na parkingu pod kościołem niebieską wuerką odmachał prowadzącemu :D
Gliwice, Wyspiańskiego, mały Duke stojący w 500 metrowym korku :). Nie wpadłbym żeby na księciu stać grzecznie w korku.
Dzisiaj ok 18:30 Legnica, ul. Zachodnia, zółte, chyba, DRZ (kierowca w czerni) - bieglem dolem i widzialem tylko troche zza bariery :)
Pzdr 690 ;)
Ja widziałem duka albo 690 w okolicy Gliwic - Rudzińca w niedzielę kto to ?
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 64 zapytań