Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
niby wieczorem ma niepadac jutro.jak byscie cos kombinowali dajcie cynk;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niby wieczorem ma niepadac jutro.jak byscie cos kombinowali dajcie cynk;)
Panowie jak zloze do jutra silnik a bedziecie wieczorem jezdzic to dajcie znac:) sprobuje za wami poganiac a jak nie dam rady to sobie odpuszcze:)
MajkiWroc napisał/a:jakiegoś grilla można by ogarnąć starą ekipą :)
jestem za!!! ;D
ja też, ta pogoda rozpierdala... to kiedy ??
krissSvr napisał/a:MajkiWroc napisał/a:jakiegoś grilla można by ogarnąć starą ekipą :)
jestem za!!! ;D
ja też, ta pogoda rozpierdala... to kiedy ??
kiedy to jedno, a po primo to gdzie, jest chyba ważniejsze?? tzn. kto przytuli gromadkę? ;)
btw, a myślał ktoś z Was o wybraniu się w czerwcu do Czech na mistrzostwa?? to tylko 250 km od Wrocławia
[url=http://www.supermoto-sosnova.cz]www.supermoto-sosnova.cz[/url]
No właśnie, ma ktoś kawałek działki? U mnie odpada bo narazie rozkopane w pizdu... A jak nie togdzieś w parku można. Może na weekend będzie pogoda. Dawno was nie widziałem łotry :)
ma padac i padac i padac....to jakies chore jest
Na mokrym jest kawałek działki, nawet z miejscem na ognisko i z garażem na 10 sprzętów w razie chęci powrotu taksówką :)
jak by przestało padać to można się ustawić na sobotę/niedzielę :)
jak narazie tragedia...ale niby jutro ma niepadac..;p
Nikt nie zwrocil uwagi, ze to 71str tematu. Jestem jak najbardziej za grillem dzis wieczorem, a jutro kisielin jak wyschnie. Ok 19 bede dzis we wroclawiu. Pzdr
Nikt nie zwrocil uwagi, ze to 71str tematu. A to jakieś ma znaczenie ??
Chyba lipa z tego grilla dzisiaj będzie!? Nie zanosi się na poprawę pogody nawet przez następny tydzień :/
Zawsze można przebranżowić grilla na zwykłą posiadówkę np. przy flaszeczce tylko jakiś kawałek dachu by się przydał ;)
To może ustawmy się na przyszłą sobotę co? No chyba że jutro wam pasuje bo ma nie padać. Można się nawet w jakimś parku na trawce umówić i ch*j :) A 71 strona to pewnie buszkowi chodzi o kierunkowy siedem jeden na wrocław :)
ehh, nie wpadł bym na to;) ja jutro nie dam rady:( ale w next week. się piszę ;)
jestem wlasnie za umowieniem sie w jakims parku czy gdzies.mozna cos rozpalic i pogaduchy.ma niepadac.ja tylko musze wytrzezwiec :D
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 64 zapytań