Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Ma być :D a co i jak dokładnie bede wiedział w tygodniu czym i ile bede miał ewentualnie miejsca.
My jedziemy z bbuhem, także jakby co ja nie potrzebuje transportu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma być :D a co i jak dokładnie bede wiedział w tygodniu czym i ile bede miał ewentualnie miejsca.
My jedziemy z bbuhem, także jakby co ja nie potrzebuje transportu.
Oko
Ja niestety odpadam bo w sobote robimy otwarcie naszego toru MX w Brzegu i ma być fajna impreza ;) Kisielin musze odpuścić ale zapraszamy wszystkich chętnych do potaplania się w błocie :D
My lecimy pojutrze, bo jest sekcja terenowa otwarta, ale chyba tylko do środy.
ktos dzis cos ?? my z Krissem latamy
Ja bede z ziomkiem jutro latał po Wro ale w godzinach 12-14 :/ a Wy pewnie w pracy w tym czasie
W sobote rano jedziemy z husajem do st kisielina. Na caly dzien. Mam jeszcze 1 miejsce na przyczepie. Zapraszam
Ile wam wychodzi za paliwo w dwie strony? Tzn. ile mam się dorzucić jeśli chce jechać z wami??
Ile wam wychodzi za paliwo w dwie strony? Tzn. ile mam się dorzucić jeśli chce jechać z wami??
moje auto pali 30-40zl na 100km, zdaje mi si, ze w zeszlym roku sie po ok 50-60zl zrzucalismy na 2. jestes chetny?
W sobote rano jedziemy z husajem do st kisielina. Na caly dzien. Mam jeszcze 1 miejsce na przyczepie. Zapraszam
Możemy też pomyśleć o niedzieli, wg new.meteo.pl w sobote od ~12 ma padać deszcz, w niedzeiele nie zapowiadaja deszczu narazie.
Tabul.ja moglbym w niedziele polatac.od 15 do 18.problem polega na tym ze noge skrecilem w kolanie tydzien temu i tak rekreacyjnie raczej moge pojezdzic.do niedzieli bedzie w miare okej.
nieaktualne
i co pisze sie jutro ktos na latanie po 15stej?
ja bym sie pisał
Ja też chętnie bym się gdzieś pokręcił tak koło 16 jak coś to dzwońcie 505072449
Tabul tym razem nie ma wykrętów bierii moto i latamy ;)
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 59 zapytań