Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Siema! latacie coś jeszcze? Nie jestem asem, ale chciałbym pośmigać w grupie na torze/ulicy i przyswoić trochę umiejętności :)
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema! latacie coś jeszcze? Nie jestem asem, ale chciałbym pośmigać w grupie na torze/ulicy i przyswoić trochę umiejętności :)
Pozdrawiam
Panowie z Wrocławia, znacie ten sprzęt??
ja bym cos pojezdzil;p
ja dzis rundke zrobilem wkolo komina i szczerze zapomnialem juz jak sie jezdzi:) jutro cos bym sie ruszyl ;)
dawaj jakis kontakt na pw
no i nic nie lataliśmy Magic, szybki grill i już 21;) jakoś może na sobotę byśmy się zgadali ;) daj znać;) reszta też, kto chętny na sobotę ??
ja bym mogl w niedziele po 15stej ;/
a jutro coś latacie?
no i nic nie lataliśmy Magic, szybki grill i już 21;) jakoś może na sobotę byśmy się zgadali ;) daj znać;) reszta też, kto chętny na sobotę ??
Tabul ja odpadam chwilowo. Jakby cuś to dziś po 18 przejadę się pozdrowić Wrocław, wieczorem wrzucam kostki, bo w sobotę jadę w teren i tak zostawie go chyba do końca maja. Nie chce mi się przerzucać co chwilę kół. Przyjdzie kombi, to wracam do SM :)
od jutra brak pogody, wiec lipa... postaram sie ogarnac jak najszybciej kola enduro ;)
Ktoś chętny na kisielin za tydzień?
tabul napisał/a:no i nic nie lataliśmy Magic, szybki grill i już 21;) jakoś może na sobotę byśmy się zgadali ;) daj znać;) reszta też, kto chętny na sobotę ??
Tabul ja odpadam chwilowo. Jakby cuś to dziś po 18 przejadę się pozdrowić Wrocław, wieczorem wrzucam kostki, bo w sobotę jadę w teren i tak zostawie go chyba do końca maja. Nie chce mi się przerzucać co chwilę kół. Przyjdzie kombi, to wracam do SM :)
To jedziemy za tydzien, czy czekasz na kombi?
Magic napisał/a:tabul napisał/a:no i nic nie lataliśmy Magic, szybki grill i już 21;) jakoś może na sobotę byśmy się zgadali ;) daj znać;) reszta też, kto chętny na sobotę ??
To jedziemy za tydzien, czy czekasz na kombi?
Za tydzień to akurat mam wyjazd służbowy na cały weekend :/
Czekam nie czekam coś tam się znajdzie w szafie, ale nie będę w krótkich spodenkach po torze pocinać jak Ty miszczu :D
Ktoś chętny na kisielin za tydzień?
ja będę jak będzie pogoda
Ma być :D a co i jak dokładnie bede wiedział w tygodniu czym i ile bede miał ewentualnie miejsca.
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 63 zapytań