Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
To jest xtx nie wr :d
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ten sam gość :). A przyglądałem się kurde i nie widziałem, że wydech dołem idzie, "jakaś taka dziwna ta Wrka"... Ślepiec ;)
Dzisiaj koło 16.00 we Wrocławiu na ul. Borowskiej, przy aquaparku widziałem zajebistego kata wraz z ekipą (bodajże bandit i jakieś enduro). Kierowca KTM w białym kasku z gwiazdą.. Ktoś się przyznaje? :D
To ja byłem :-) A reszta bandy na doczepkę, nie wiem kto to.
Witam, terror poznań. Kogo widziałem dosłownie 2 min temu 18:15. Poznań koło awf na krzyżówce wystrzeliła żółta drezyna i pognała w strone półwiejskiej !! Facebył w stroju crossowym czarno-żółtym jak dobrzr zauważyłem
Sry pisze z fona..
A kogo dzis kolo 17.30 widzialem na wislostradzie w SAMOCHODZIE z naklejka supermoto.pl na zderzaku?
Robson napisał/a:Dzisiaj koło 16.00 we Wrocławiu na ul. Borowskiej, przy aquaparku widziałem zajebistego kata wraz z ekipą (bodajże bandit i jakieś enduro). Kierowca KTM w białym kasku z gwiazdą.. Ktoś się przyznaje? :D
To ja byłem :-) A reszta bandy na doczepkę, nie wiem kto to.
Pogratulować Kata ;) Sam latasz, czy masz jakąś ekipke? :)
Gliwice Kościuszki koło 15, lc4 sm, w tym samym miejscu o 18 fmx. Wesyp sm w G-cach.
Dziś Kraków 20.40 Opolską/Prądnicka przemknął najprawdopodobniej smc 690 w kierunku Huty.
Kto terroryzował Agronalia w Poznaniu,czarnym chyba LC4 w towarzystwie DR'ki na brudasach i jakiegoś plastika ? :D
Warszawa, 14.05.13 wtorek, ok 18:00, Wołoska/Odyńca
Kierownik odmachał, powiedział że jest na forum i że nie będzie go dzisiaj na treningu. Albo tylko przytakiwał bo nic nie słyszał :)
wczoraj widziany po raz kolejny w centrum, stał na światłach naprzeciwko, machnął na przywitanie i bacznie się mi przyglądał.
Dziś ok. 12.30 w miejscowości Czacz w stronę Leszna czerwony LC 4 ?
cino napisał/a:To ja byłem :-) A reszta bandy na doczepkę, nie wiem kto to.
Pogratulować Kata ;) Sam latasz, czy masz jakąś ekipke? :)
Dzięki :-) Przeważnie sam, ekipę ciężko zmusić do jeżdżenia ;-)
Kto terroryzował Agronalia w Poznaniu,czarnym chyba LC4 w towarzystwie DR'ki na brudasach i jakiegoś plastika ? :D
Podpinam się!! Czarny ktm rejestracja: FG2904 jak dobrze pamiętam ! :D
Opolska biały smc 690? dostojnie kiwneliśmy sobie głową
Dzis widziany skrecajacy z Gorczewskiej w Powstańców Śląskich ok 13 KTM chyba EXC
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 57 zapytań