Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Dzis widziany skrecajacy z Gorczewskiej w Powstańców Śląskich ok 13 KTM chyba EXC
To pewnie ja się toczyłem, bez przedniego hebla jednak słąbo się jeździ :D
Tymczasowo bez supermoto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzis widziany skrecajacy z Gorczewskiej w Powstańców Śląskich ok 13 KTM chyba EXC
To pewnie ja się toczyłem, bez przedniego hebla jednak słąbo się jeździ :D
Wczoraj coś wieczorem mijał sie ze mną na Małej,Radlin przy MOSIR'ze,czarna (chyba) Drezyna :)
WROCŁAW, dzis rano na Mickiewicza jadący w stronę sepolna pomarańczowy KTM.
Gliwice Kościuszki koło 15, lc4 sm, w tym samym miejscu o 18 fmx. Wesyp sm w G-cach.
Moje LC4
Dzisiaj koło godz. 17 okolice kleciny we Wrocku, czarny LC4 z driverem w białym kasku..
Warszawa o jakiejś 13.10 3 gości chyba wszyscy na drz wyjerzdzali z ul.Bartyckiej na ul. Czerniakowską. Ja stałem na światłach na czerniakowskiej na yamasze ttr 600 w biało niebieskim stroju i ciemnym kasku. kto to był? :D
żółta drz biały kask koło osp w straconce bielsko biała, ja jechałem na czarnej drz
Warszawa o jakiejś 13.10 3 gości chyba wszyscy na drz wyjerzdzali z ul.Bartyckiej na ul. Czerniakowską. Ja stałem na światłach na czerniakowskiej na yamasze ttr 600 w biało niebieskim stroju i ciemnym kasku. kto to był? :D
Słabe oko kolor czarny zgadza sie dwie drezyny ja i ziela trzecia to kominkowa WR-ka majkmena :-) Pozdrowionka
Dzisiaj na Kostuchnie (Katowice), droga na Murcki, przed samym lasem, czarny KTM SM goniący srebrne BMW GS z kuframi, ktoś od nas? Tablica chyba SW.
Dzisiaj, 21:00, obok BP Zabrze, na rondzie winklera leciało z czerwoną dupą, więc pewnie jakaś honda, potem od jednego ronda do drugiego leciał na gumie :) ktoś stąd ?
Dziś ~16.00 Mińsk Mazowiecki, droga od Dąbrówki na Anielinę. Obstawiam CRFę bo byłem za daleko żeby wyłapać szczegóły.
Szyman jechałes dzisiaj przez Pniowiec około 17?
michciu leciałeś dzisiaj na ul.Głębockiej z "plecaczką" :) około 8:00 ? - witaliśmy się :) wracałem do domu na Szerszeniu
codziennie przed 08:00 ok 07:50 widzę żółciutką DeeRZetę na rondzie pod Galerią Mokotów :-)
codziennie przed 08:00 ok 07:50 widzę żółciutką DeeRZetę na rondzie pod Galerią Mokotów :-)
Grośka ustaw lusterka bo widzisz samą siebie ;-), a tak poważnie to taka z numerkami chyba tam śmiga ????
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 59 zapytań