16

Odp: Hala na zime

jak przekonaliście właściciela żeby was wpuścił?

17

supermotox napisał/a:

jak przekonaliście właściciela żeby was wpuścił?

Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie odmówił ;-)

jakubek

18

:lol:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

19

jakub napisał/a:

Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie odmówił ;-)

Dlatego u nas jest tak cięzko, bo włascicielami hal są kobiety, którym akumulatorowe urządzenia w "tych" okolicach kojarzą sie jedynie przyjemnie ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

20

to może jakieś spotkanie weekendowe ogólnopolskie w hali ?  rozpoczęcie sezonu indoor styczeń 2010

21 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-04-04 07:04:24)

.

22

a w stolicy ktoś lata na jakieś hali/torze ???
Bo mam zamiar przyjechać na expo w lutym i chętnie zobaczył bym taki trening i przy okazji zrobił bym pare zdjęć  :rolleyes:  :cool:

Yamaha DT 50 R

23 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-01-03 12:29:10)

Co prawda nie halowo, ale wczoraj po zamknięciu o 22 Reala na gdańskiej Osowie jeździłem po zaśniezonym parkingu. Jeździć się dało, przyjemność psuła nawierzchnia ze raz łapała przyczepność a raz nie, i to wszystko nie wiadomo kiedy, jednym słowem-szarpało. Latałem na gumach Pirelli MT60 Corsa, w zasadzie bieźnik przypomina trochę opony zimowe do aut, jako tako dają radę. Próba atakowania zaśnieżonego ostrego stoku (za parkingiem od strony lasu) zakończyła sie jednak niepowodzeniem-odpadłem z motocyklem w dół, nie dało się wgramolić na górę. Strat żadnych nie zanotowałem, a za to miałem dobry sen po takim wieczornym superzamotanym moto spacerze, czyli bilans na plus :)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

24

A jak dojazd do w/w parkingu? U nas ulice sa dramatycznie śliskie o tej godzinie. Leży błoto i jazda byłaby kiepskim pomysłem.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

25

gierwi napisał/a:

A jak dojazd do w/w parkingu? U nas ulice sa dramatycznie śliskie o tej godzinie. Leży błoto i jazda byłaby kiepskim pomysłem.

U nas to samo. Przyczepa.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`