Odp: Hala na zime
jak przekonaliście właściciela żeby was wpuścił?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Hala na zime
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie odmówił ;-)
:lol:
Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie odmówił ;-)
Dlatego u nas jest tak cięzko, bo włascicielami hal są kobiety, którym akumulatorowe urządzenia w "tych" okolicach kojarzą sie jedynie przyjemnie ;)
to może jakieś spotkanie weekendowe ogólnopolskie w hali ? rozpoczęcie sezonu indoor styczeń 2010
.
a w stolicy ktoś lata na jakieś hali/torze ???
Bo mam zamiar przyjechać na expo w lutym i chętnie zobaczył bym taki trening i przy okazji zrobił bym pare zdjęć :rolleyes: :cool:
Co prawda nie halowo, ale wczoraj po zamknięciu o 22 Reala na gdańskiej Osowie jeździłem po zaśniezonym parkingu. Jeździć się dało, przyjemność psuła nawierzchnia ze raz łapała przyczepność a raz nie, i to wszystko nie wiadomo kiedy, jednym słowem-szarpało. Latałem na gumach Pirelli MT60 Corsa, w zasadzie bieźnik przypomina trochę opony zimowe do aut, jako tako dają radę. Próba atakowania zaśnieżonego ostrego stoku (za parkingiem od strony lasu) zakończyła sie jednak niepowodzeniem-odpadłem z motocyklem w dół, nie dało się wgramolić na górę. Strat żadnych nie zanotowałem, a za to miałem dobry sen po takim wieczornym superzamotanym moto spacerze, czyli bilans na plus :)
A jak dojazd do w/w parkingu? U nas ulice sa dramatycznie śliskie o tej godzinie. Leży błoto i jazda byłaby kiepskim pomysłem.
A jak dojazd do w/w parkingu? U nas ulice sa dramatycznie śliskie o tej godzinie. Leży błoto i jazda byłaby kiepskim pomysłem.
U nas to samo. Przyczepa.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Hala na zime
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 80 zapytań