Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
19.30h, plac zbawiciela, żółta DRZ na rej. WI
Czas i miejsce się zgadza, sprzęt również, to ja leciałem.
DR-Z 400 SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
19.30h, plac zbawiciela, żółta DRZ na rej. WI
Czas i miejsce się zgadza, sprzęt również, to ja leciałem.
sobota 11.05 pod Akademią Leona Koźmińskiego (Warszawa) X-moto i wr250x - ktoś z forum się buja po korytarzach ?
poniedziałek, ok 16:50. Śliczna żółta DRZ w krośnie, okolice rynku.
dzisiaj ok 16:20 na jerozolimskie na wysokości Leroya - chyba Koso Kosiński leciał swoją pomarńczą w stonę Wawy,zaraz potem zółta DR-Z ta z numerkiem 97 obok NESTE/GALERIA MOKOTÓW
biało-czerwona stara XT 600 na brudasach :) Niedobczyce,przy liceum chyba właściciel pracuje,bo tam lata cały czas :)
dzisiaj ok 16:20 na jerozolimskie na wysokości Leroya - chyba Koso Kosiński leciał swoją pomarńczą w stonę Wawy,zaraz potem zółta DR-Z ta z numerkiem 97 obok NESTE/GALERIA MOKOTÓW
to ja, za jakieś 2 tyg najpierw mnie usłyszysz ;)
hermes napisał/a:dzisiaj ok 16:20 na jerozolimskie na wysokości Leroya - chyba Koso Kosiński leciał swoją pomarńczą w stonę Wawy,zaraz potem zółta DR-Z ta z numerkiem 97 obok NESTE/GALERIA MOKOTÓW
to ja, za jakieś 2 tyg najpierw mnie usłyszysz ;)
hahah głośniejszy to był bus niż twoja pomarańcza ;-)
Dzisiaj, godzina około 15:30-15:40 Nowy Sącz, ulica Długosza, przepiękna Husqvarna, chyba nawet taka jak ta po prawej stronie w banerze portalu, właściciel nawracał naprzeciwko sklepu z częściami motoryzacyjnymi, ktoś z forum ? Kurde, zawsze mi się ta Husqa podobała, nawet mam zdjęcie takiej na kompie więc niezłe zdziwko miałem jak zobaczyłem taką samą właśnie w Sączu.
Dzisiaj Warszawa godz. 8:30 ul. Radzymińska w stronę Dworca Wileńskiego czerwona Honda FMX, kierownik mi zaimponował ostrożną i opanowaną jazdą - pozdrowienia!
Dj Mati ciąłeś dzisiaj przez rondo koło Centralnego tak koło 18 ?
Dzisiaj koło 16.00 we Wrocławiu na ul. Borowskiej, przy aquaparku widziałem zajebistego kata wraz z ekipą (bodajże bandit i jakieś enduro). Kierowca KTM w białym kasku z gwiazdą.. Ktoś się przyznaje? :D
michciu napisał/a:HEMP napisał/a:Tak. Siema
:)Siema, siema:) to teraz trzeba się złapać na SM :)
Koledzy z bialoleki/tarchomina, moze kiedys jakas ustawka na patrol okolicy?
Jestem jak najbardziej za:)
Warszawa, 14.05.13 wtorek, ok 18:00, Wołoska/Odyńca
Kierownik odmachał, powiedział że jest na forum i że nie będzie go dzisiaj na treningu. Albo tylko przytakiwał bo nic nie słyszał :)
Warszawa, 14.05.13 wtorek, ok 18:00, Wołowska/Odyńca
Kierownik odmachał, powiedział że jest na forum i że nie będzie go dzisiaj na treningu. Albo tylko przytakiwał bo nic nie słyszał :)
Widziałem tą Wrę w tych samych okolicach niedawno chyba :)
Ps. tadzik, nazwa tej ulicy jest trochę nietypowa, tam nie ma "W". Wołoska :)
Ps. tadzik, nazwa tej ulicy jest trochę nie typowa, tam nie ma "W". Wołoska :)
Już poprawione. Ach te naleciałości z zachodniej polski :)
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 68 zapytań