Odp: Tor Toruń
Fabio ,w zeszłym sezonie czesto sie zdażało ,że typ z budki mówił ok przyjeżdżajcie, a na miejscu okazywało sie że obiekt wynajęty...
Tel do kierownictwa toru : 665161415 ,dzwonić od pon do pt 9-15
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fabio ,w zeszłym sezonie czesto sie zdażało ,że typ z budki mówił ok przyjeżdżajcie, a na miejscu okazywało sie że obiekt wynajęty...
Tel do kierownictwa toru : 665161415 ,dzwonić od pon do pt 9-15
dzisiaj ok. 16 będzie odpowiedź w sprawie niedzieli 19.05. Podejrzewam, że wszyscy miejscowi się szykują:).
Alternatywą jest biłgoraj, ale to strasznie daleko
Chciałbym zawitać 19 na tor ale narazie zbieram siły aby chociaż oddychać po rundzie, tempo było niesamowite albo ja już z wiekiem puchnę :)
Wszystkich serdecznie zapraszam ! Mega widowisko !
Juz druga edycja w Toruniu SKILLZ UP CUP !
info na facebooku i na skillzup.pl
Wszystkich serdecznie zapraszam ! Mega widowisko !
Juz druga edycja w Toruniu SKILLZ UP CUP !info na facebooku i na skillzup.pl
wątpliwa sprawa, bo wszyscy będą w bydgoszczy na 2 rundzie:).
Trawer jutro będziesz jak nowy:)
jak poskładam silnik to też będe w sobotę :) pozdro
tak darłeś w ZG?? Po wynikach widzę ze debiut udany?
Niedziela 19.05 tor od 9.00 do 11.00 na wyłączność, od 11.00 do 15.00 trzeba będzie wpuścić karty na 15 minutowe przejazdy. Zawsze się dogadywaliśmy więc nie powinno być problemów. Po 15.00 żużel
Niedziela 19.05 tor od 9.00 do 11.00 na wyłączność, od 11.00 do 15.00 trzeba będzie wpuścić karty na 15 minutowe przejazdy. Zawsze się dogadywaliśmy więc nie powinno być problemów. Po 15.00 żużel
obowiązkowo obecny ! dwa razy nawet !
wiadomo jakie koszty ?
ja generalnie w sobote 18.05 też wpadam na rally-cross, ktoś by reflektował ?
W sobote mam komunie kuzyna w niedziele jestem
My sie szykujemy na rallycross jakos w weekend- sobota lub niedziela jeszcze do dogadania
Fabio PW
niedzielny grafik:
tor otwarty o godz. 8.30
9.00 do 10.30 robimy co chcemy
10.30 do 11.30 musimy udostępnić tor dla jakiegoś mercedesa
od 11.30 do 15.00 sesje 15 minut jazdy 15 min przerwy. Można zrobić 20min jazdy 20 min przerwy.
Jedyne co się zmienia, to przerwa pomiędzy 10.30 a 11.30, ale można wtedy zrobić śniadanie i podniecanie się kto jak zapitala:).
Jak zwykle proszę o odprawianie modłów nad pogodą, bo nadal nie mam kół deszczowych (jak większość z nas)
Znając ostatnio moje szczęście co do toru to pogoda będzie deszczowa bo wlaśnie zmieniłem opony z deszczówek ktore tylko ja mialem na coś bardziej na tor. Obym się mylił
Doszły mnie słuchy, że tor nie będzie już za 20 a za 120zł?
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 62 zapytań