Odp: Tor Toruń
no to jakie plany? Jeśli chodzi o SM to można obdzwonić bydgoszcz, albo radom. Jak nie to ja ruszam na dużych kołach do plastra220 do Lubicza
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to jakie plany? Jeśli chodzi o SM to można obdzwonić bydgoszcz, albo radom. Jak nie to ja ruszam na dużych kołach do plastra220 do Lubicza
latają gdzieś? Mogą być małe albo duże koła. Jak co to dawać znać. U mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie niedziela. W przeciwnym przypadku byłbym pewnie w zielonej górze
Tylko gdzie ?
premierze jak tu żyć ?
Sobota i niedziela rally cross zajęty od 9 do 18 ( szkolenia ).
Dzisiaj dostałem takze ciekawe info że istnieje możliwosć rezerwacji toru : "wystarczy 1-2 tygodnie wcześniej wysłać zapytanie i uiścić opłatę z góry przelewem w wysokości 200-300 pln."
Te 200-300 złotych to chyba zaliczka, bo z tego co wiem wynajęcie jest dużo droższe?
chodzi o tor rallycrossowy, a tam ceny są dość niskie. Kartingowy to już 3-4tyś za dzień
No ja właśnie o rallycrossowym mówię. Sprawdzę to sobie, bo różnica o której mówię jest znacząca.
Zapraszam na tor crossowy do lubcza. Ja jestem. Nawet grilla mozemy u mnie zorganizowac po jezdzie
toro napisał/a:Sobota i niedziela rally cross zajęty od 9 do 18 ( szkolenia ).
Dzisiaj dostałem takze ciekawe info że istnieje możliwosć rezerwacji toru : "wystarczy 1-2 tygodnie wcześniej wysłać zapytanie i uiścić opłatę z góry przelewem w wysokości 200-300 pln."
Te 200-300 złotych to chyba zaliczka, bo z tego co wiem wynajęcie jest dużo droższe?
Obstawiam że to wygląda inaczej w przypadku przeprowadanych szkoleń na terenie obiektu.
No chyba że chłop mnie wczoraj najzwyczajniej okłamał, a tak mu dobrze z oczu patrzył :).
To ktoś jutro do lubicz zajezdza na dużych kołach posmigac?
To ktoś jutro do lubicz zajezdza na dużych kołach posmigac?
Jutro jest wolny tor RallyCross.
Tak twierdzi kolo z budki przy szlabanie.
Będę tam od ok. 10.30. Supermoto.
Fabio
jedyne co jutro moze przeszkodzic wszystkim to jebany deszcz.
Jednak jest wolny? jezeli pogoda pozwoli to wbijamy;)
i jak? Lipa z pogoda na tor rallycrossowy
Guti napisał/a:To ktoś jutro do lubicz zajezdza na dużych kołach posmigac?
Jutro jest wolny tor RallyCross.
Tak twierdzi kolo z budki przy szlabanie.
Będę tam od ok. 10.30. Supermoto.Fabio
Fabio daj znać jak sytuacja wygląda
Plaster przełozyłeś koła ?
nie przekladalem bo mialem to robic teraz ale pada i widze ze chyba nie ma sensu
ps. pogoda idealna na siedzenie i grzebanie przy moto w garazu
nie przekladalem bo mialem to robic teraz ale pada i widze ze chyba nie ma sensu
ps. pogoda idealna na siedzenie i grzebanie przy moto w garazu
Dokładnie. Ja też rzucam ręcznik.
Jeśli ktoś ma ochotę to telefon do gościa na bramce 603 110 207
Fabio
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 51 zapytań