Temat: Halosz!
Witam wszystkich zapaleńców!
Jako ze jestem nowy na forum postanowiłem wykrzesać nieco kultury ze swojej skromnej osoby i sie przedstawić
ksywka kłopot(nazwisko) 21 lat,kawaler
W przyszłym roku zamierzam wystartować w SM, początkowo miały to być wyścigi na torze Poznań ale decyzja się zmienila po tym jak pośmigałem na yzf 450 kuzyna no a druga sprawa koszty.
okolo dwóch sezonow przelatałem na cwiarze "kawy" 2t sam teren i z 2 sezony na streecie którego eksploatowałem na rozne sposoby byl zarowno stunt jak i tor Poznań no i 4 lata trenowałem boks na oimpii więc myślę że to ważny elemnet przygotowania kondycyjnego i z tej dziedziny też czuję się najmocniejszy jeżeli ktoś ma pytania dotyczące poprawienia danej parti mięśni wytrzymałości lub wzmocnienia chętnie służę pomocą(motocross i boks jjak dowiedziono to najbardziej wycieńczające sporty),mogę rownież pomóc jeżeli chodzi o mechanike ale nie ukrywam w tej dziedzinie einsteinem nie jestem więc nie będę się wymądrzał nie majać pojęcia o danym temacie.
Start planuje na crf 450 fundusze już są zakup planuje w styczniu jak ceny stopnieją najmocniej.Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie bo planowałem starty od dłuższego czasu.
Stąd też jedno pytanko jakieś słabe strony crf np koszty utrzrymania??Słyszałem że tytanowe zawory mają tendecję do strajkownia?!
Pozdrawiam wszystkich!!
http://www.youtube.com/watch?v=sKH49zdu5mc