Odp: Supermoto Terror - Śląsk
3 stawy prosta, o 20.00, bardziej jako widz :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 179 180 181 182 183 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na 3 stawach nie ma już nic od momentu jak dali ograniczniki prędkości.
crossman napisał/a:3 stawy prosta, o 20.00, bardziej jako widz :D
Na 3 stawach nie ma już nic od momentu jak dali ograniczniki prędkości.
heheeee a to ciekawe :) wpadnij, za ogranicznikami zaczynają chłopaki zabawe samochodzikami :)
Today ktoś?
Za tydzień Jaca bede dłużej na Chudowie to se pogadamy dzisiaj czas mnie gonił . Ale motocykli było co nie miara szkoda że większość to same emeryty na "chopperach" i scigacze nawet nie wiesz jak bardzo ucieszył mnie widok bratniego motocykla ;)
Jak rodzynek na torcie he he poważnie !
JACA napisał/a:Today ktoś?
Za tydzień Jaca bede dłużej na Chudowie to se pogadamy dzisiaj czas mnie gonił . Ale motocykli było co nie miara szkoda że większość to same emeryty na "chopperach" i scigacze nawet nie wiesz jak bardzo ucieszył mnie widok bratniego motocykla ;)
Jak rodzynek na torcie he he poważnie !
Husqa od Ciebie pogo przyjechała ? Tzn. jakaś dziewczyna na niej czy to inna ? :P My wbiliśmy ok 17.
W niedzielę w godzinach raczej przed południowych latamy z chłopakami po TG. Sugerowany lekki teren. Jak ktoś chętny to zapraszam :)
Byście latali dziś, jutro albo w tą niedziele po okolicach to nie wpadł by ktoś ogarnięty z gaźnikologii do mnie na garaż w Siemianowicach? Dogadali byśmy się jakoś ;)
Autentycznie ch*j mnie strzela jak yamaha w wydech, gaźnik wyczyściłem, dysze czyste, przedmuchane sprzężonym powietrzem, króćce całe a w dalszym ciągu TTRka zachowuje się jak by nie dostawała beznyny i darła lewe powietrze.
Długi weekend majowy się zbliża a ja gówno pojeżdżę :/
Husqa od Ciebie pogo przyjechała ? Tzn. jakaś dziewczyna na niej czy to inna ? :P My wbiliśmy ok 17.
Tak to była od mojej husqa
Piękny nie masz przypadkiem lużnej linki gazu do tt. Jutro jazda się kroi a kumplowi linka dupła a na jutro mu nie sprowadzą.
daniken, jaki macie plan na niedziele? gdzie sie umawiacie i o ktorej?
Nie mam zapasówki ale z grzebania przy przepustnicy wydaje mi się, że podejdzie tam bezproblemowo linka rowerowa + zakończenie z jakiegoś zestawu naprawczego do linek.
Mamy w planach startować tak około 11stej z TG. Pokręcić się kilka godzin po okolicznych lasach i wracać z powrotem. Aktualnie z moim prawkiem się nigdzie daleko nie wybieram a poza tym będzie jeden ziomek bez prawka więc planujemy, że tylko teren. Oczywiście każdy na sm.
bardzo fajny pomysl, dawno zadnego terenu nie bylo! mam problem z kolanem, ale mysle ze dam rade wpasc;)
Walimy jutro na Bytom Sucha Góra Jak ktoś ma skuchę to zapraszam. Tak na 15.30 powinniśmy być na miejscu.
Mamy w planach startować tak około 11stej z TG. Pokręcić się kilka godzin po okolicznych lasach i wracać z powrotem. Aktualnie z moim prawkiem się nigdzie daleko nie wybieram a poza tym będzie jeden ziomek bez prawka więc planujemy, że tylko teren. Oczywiście każdy na sm.
Kupta se koła MX + dobra ekipa i wio w teren ;)
Powiem ci że jak dla mnie zabawa jest o wiele lepsza niż jazda SM po mieście .
Jak są fajne tereny zawsze jest coś nowego no i offroad czy motocross wiele uczy.
Zresztą jak ktoś kiedyś powiedził "Jak się nauczysz jeździć w terenie to asflat stanie się banalny a z czasem nudny"
A motocross jest jak Chuck Norris w sportach motorowych
Strony Poprzednia 1 … 179 180 181 182 183 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 62 zapytań