Odp: Tor Toruń
Dany wielkie dzięki za fotki Świetne są:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak pisalem fotki to zasługa mojej żony ;-)
panowie ktoś będzie trenował w najbliższy weekend? sobota albo niedziela?
Ja się pisze na 100% ;]
panowie ktoś będzie trenował w najbliższy weekend? sobota albo niedziela?
planujemy 01.05 albo 03.05
jak dzień się rozkręci to powinna być już odpowiedź od władz toru
Ja z chęcią na 3.05
03.05 odpada, bo są zawody psipsiaków.
01.05 (środa) tor zarezerwowany dla motocykli od 9.00 do 15.00. Możliwe, że pojawią się karty, ale tylko 2x 15min. reszta dnia jest dla nas.
Proszę o wpisanie się kto jedzie, bo przy rezerwacji menadżerowi toru zależy na dość dużej frekwencji.
Można dać znać na priv:).
Uważam, że termin jest dobry, tak żeby mieć jeszcze chwilę na odpoczynek przed bydgoszczą. Do tej pory wszystkim się podobało, dlatego zachęcam nowe osoby, niezależnie od stopnia zaawansowania.
Grill mile widziany
mam wolne( no mam nadzieję) więc jesteśmy ;-)
Grill mile widziany
wstępnie jestem 1.05 , jak mi się uda namówić kolegę Andrzeja to będziemy na dwa motorki
ja się piszę na 01.05
wstępnie jestem 1.05 , jak mi się uda namówić kolegę Andrzeja to będziemy na dwa motorki
Andrzej sam inicjował akcje, więc raczej będzie:). Swoją obecność zapowiedział fidu10.
A jak Żural team? Fajnie drą
czy termin 05.05 kogoś interesuje?
zastanawiam się czy jechać w tym terminie na Bydgoszcz czy Toruń.
trawer napisał/a:wstępnie jestem 1.05 , jak mi się uda namówić kolegę Andrzeja to będziemy na dwa motorki
Andrzej sam inicjował akcje, więc raczej będzie:). Swoją obecność zapowiedział fidu10.
A jak Żural team? Fajnie drą
My w weekend majowy lecimy do koszalina na dwa dni 1-2.05 ale ale 05.05 planujemy w Bydgoszczy polatać. a 1 wpadajcie do koszlina będzie wieksza ekipa no i mozna polatac z terenem;]
My w weekend majowy lecimy do koszalina na dwa dni 1-2.05 ale ale 05.05 planujemy w Bydgoszczy polatać. a 1 wpadajcie do koszlina będzie wieksza ekipa no i mozna polatac z terenem;]
Fajna sprawa, tym bardziej, że jest teren. Ja raczej budżetowo zrobię toruń po raz trzeci, tym bardziej, że wszystko zaplanowane i jest kilka osób chętnych na polatanie.
czy termin 05.05 kogoś interesuje?
zastanawiam się czy jechać w tym terminie na Bydgoszcz czy Toruń.
1 maja przyjeżdżaj do Torunia a 5 maja na Bydgoszcz :), natomiast 2,3,4, możesz do Kutna zawitać na zapoznanie się z dużą gamą napoi (bezalkocholowych) :)
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 65 zapytań