Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Tabul, trzeba by mi procki pastą wysmarować bo się grzeją. Lenovo T410s na i5. Da się ogarnąć ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tabul, trzeba by mi procki pastą wysmarować bo się grzeją. Lenovo T410s na i5. Da się ogarnąć ?
pewnie, termopady nowe też mam i dobrą pastę ceramiczną ;) zapraszam
Siemano, wiecie może gdzie we Wrocławiu okolicach znajdę osobę która zrobi mi instalację cała w Mercedesie W124 220TE z 91roku ?
Chodzi mi o to żeby mi wymienił/zrobił całą instalację która się stopiła ;//
jakby ktoś potrzebował to mam opone Dunlop Qualifier 160, opona jest mało używana ale z jednej strony jest nierowno starta... jak ktoś zaiteresowany to podam szczegóły, tylko odbiór osobisty. Cena 100zł.
Husaj, a o co kaman z tym, że jest nierówno starta?? Ktoś dorwał takie rondo jak Charlesa de Gaulle'a w Paryżu z którego się nie da zjechać?? ;)
I jak możesz to napisz jaki DOT.
Husaj, a o co kaman z tym, że jest nierówno starta?? Ktoś dorwał takie rondo jak Charlesa de Gaulle'a w Paryżu z którego się nie da zjechać?? ;)
I jak możesz to napisz jaki DOT.
Opona zarazerwowana już przez Pepto. Miałem małą awarię tylnego zawieszenia i wydech trochę ją obtarł z lewej strony, rozjeździłem to na Kisielinie ale trochę widać jeszcze. Opona z 10 lub 11 roku nie pamiętam dokładnie ale wiem że świeża.
krissSvr napisał/a:Husaj, a o co kaman z tym, że jest nierówno starta?? Ktoś dorwał takie rondo jak Charlesa de Gaulle'a w Paryżu z którego się nie da zjechać?? ;)
I jak możesz to napisz jaki DOT.Opona zarazerwowana już przez Pepto. Miałem małą awarię tylnego zawieszenia i wydech trochę ją obtarł z lewej strony, rozjeździłem to na Kisielinie ale trochę widać jeszcze. Opona z 10 lub 11 roku nie pamiętam dokładnie ale wiem że świeża.
No właśnie HUSAJ zawsze mi mówił ze lepiej mu sie skręca w jedna strona dlatego trenuje skręty tylko w jedna ..... by dojść do perfekcji
Jednak w tym sezonie obiecał ze nauczy sie w druga wtedy ceny za opony używane równomiernie starte będą juz droższe :). A nawet gdzieś na DISCOWERY oglądałem w pogromcach mitów ze samochód skręcający tylko w prawo przy planowaniu trasy zużywa mniej paliwa wiec nie dziwie się ze HUSAJ skręca tylko w jedna stronę ……. zawsze mniej paliwa zużyje
Na Kisielinie tylko dwa lewe, nie ma po co sie uczyć :D
Teraz juz 3 lewe :)
[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]
Teraz juz 3 lewe :)
[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]
wiem, wiem. Wybieram się tam w niedługim czasie, zobaczymy jak im wyszła ta przebudowa.
jutro rakietowa wolna od 15stej, kto jedzie? ~2h
Szkoda że czekam na tłok , bo przyleciałbym
Peka napisał/a:Teraz juz 3 lewe :)
[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]wiem, wiem. Wybieram się tam w niedługim czasie, zobaczymy jak im wyszła ta przebudowa.
Szkoda że nie zrobili nic z tym 1szym lewym ''śliskim'' Polecimy razem do Kisielina, ja się pisze na każdy wyjazd ;)
Wpadłbym na rakietową ale czekam na zawieszenie z Niemiec.
KTO JEST ZDECYDOWANY niech dzwoni w sprawie wyjazdu do Czech 20.04 ale jak sobie wszystko poukładam to chyba wyjazd będzie w piątek.. ;) Będę wiedział we wtorek max
Husaj napisał/a:Peka napisał/a:Teraz juz 3 lewe :)
[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]wiem, wiem. Wybieram się tam w niedługim czasie, zobaczymy jak im wyszła ta przebudowa.
Szkoda że nie zrobili nic z tym 1szym lewym ''śliskim'' Polecimy razem do Kisielina, ja się pisze na każdy wyjazd ;)
Wpadłbym na rakietową ale czekam na zawieszenie z Niemiec.
KTO JEST ZDECYDOWANY niech dzwoni w sprawie wyjazdu do Czech 20.04 ale jak sobie wszystko poukłądam to chyba wyjazd będzie w piątek.. ;) Będę wiedział we wtorek max
Dzwoniłem do ciebie ale nie odbierasz. Ja w piątek wracam do Wrocławia z delegacji. Jakbym miał sie zabierać to musiało by to być w piątek to wieczorem. Do tego Piska to jest 430 KM, wyjazd w Sobote to troche dramat bo o której musielibyśmy wyjechać żeby tam być na 10 i jeszcze potem mieć siłę jeździć...?
ktoś lata we Wro ??
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 54 zapytań