961

Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?

Tabul, trzeba by mi procki pastą wysmarować bo się grzeją. Lenovo T410s na i5. Da się ogarnąć ?

Husqvarna SM 610s 2005 [sprzedana]  ---> next ???

962

pewnie, termopady nowe też mam i dobrą pastę ceramiczną ;) zapraszam

963

Siemano, wiecie może gdzie we Wrocławiu okolicach znajdę osobę która zrobi mi instalację cała w Mercedesie W124 220TE z 91roku ?

Chodzi mi o to żeby mi wymienił/zrobił całą instalację która się stopiła ;//

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

964

jakby ktoś potrzebował to mam opone Dunlop Qualifier 160, opona jest mało używana ale z jednej strony jest nierowno starta... jak ktoś zaiteresowany to podam szczegóły, tylko odbiór osobisty. Cena 100zł.

Husaberg FS 650

965

Husaj, a o co kaman z tym, że jest nierówno starta?? Ktoś dorwał takie rondo jak Charlesa de Gaulle'a w Paryżu z którego się nie da zjechać?? ;)
I jak możesz to napisz jaki DOT.

Yaamaahaa 450 Wrrr

966

krissSvr napisał/a:

Husaj, a o co kaman z tym, że jest nierówno starta?? Ktoś dorwał takie rondo jak Charlesa de Gaulle'a w Paryżu z którego się nie da zjechać?? ;)

Opona zarazerwowana już przez Pepto.  Miałem małą awarię tylnego zawieszenia i wydech trochę ją obtarł z lewej strony, rozjeździłem to na Kisielinie ale trochę widać jeszcze. Opona z 10 lub 11 roku nie pamiętam dokładnie ale wiem że świeża.

Husaberg FS 650

967 Ostatnio edytowany przez Kab-7 (2013-04-12 10:34:04)

Husaj napisał/a:
krissSvr napisał/a:

Opona zarazerwowana już przez Pepto.  Miałem małą awarię tylnego zawieszenia i wydech trochę ją obtarł z lewej strony, rozjeździłem to na Kisielinie ale trochę widać jeszcze. Opona z 10 lub 11 roku nie pamiętam dokładnie ale wiem że świeża.

No właśnie HUSAJ zawsze mi mówił ze lepiej mu sie skręca w jedna strona dlatego trenuje skręty tylko w jedna ..... by dojść do perfekcji 

Jednak w tym sezonie obiecał ze nauczy sie w druga wtedy ceny za opony używane równomiernie starte będą juz droższe :). A nawet gdzieś na DISCOWERY oglądałem w pogromcach mitów ze samochód skręcający tylko w prawo przy planowaniu trasy zużywa mniej paliwa wiec nie dziwie się ze HUSAJ skręca tylko w jedna stronę …….  zawsze mniej paliwa zużyje

KTM 530 EXC-R

968

Na Kisielinie tylko dwa lewe, nie ma po co sie uczyć :D

Husaberg FS 650

969

Teraz juz 3 lewe :)
[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

970

Peka napisał/a:

[url]http://www.wallravracecenter.com/wp-content/uploads/2012/12/tor_schemat_po_rozbudowie_v2.jpg[/url]

wiem, wiem. Wybieram się tam w niedługim czasie, zobaczymy jak im wyszła ta przebudowa.

Husaberg FS 650

971

jutro rakietowa wolna od 15stej, kto jedzie? ~2h

Husaberg FS 650

972

Szkoda że czekam na tłok , bo przyleciałbym

Cagiva Supercity 125 ;)
Only SuperBłoto

973 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-13 18:09:07)

Husaj napisał/a:
Peka napisał/a:

wiem, wiem. Wybieram się tam w niedługim czasie, zobaczymy jak im wyszła ta przebudowa.

Szkoda że nie zrobili nic z tym 1szym lewym ''śliskim'' Polecimy razem do Kisielina, ja się pisze na każdy wyjazd ;)

Wpadłbym na rakietową ale czekam na zawieszenie z Niemiec.

KTO JEST ZDECYDOWANY niech dzwoni w sprawie wyjazdu do Czech 20.04 ale jak sobie wszystko poukładam to chyba wyjazd będzie w piątek.. ;) Będę wiedział we wtorek max

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

974

Bart03 napisał/a:
Husaj napisał/a:
Peka napisał/a:

Szkoda że nie zrobili nic z tym 1szym lewym ''śliskim'' Polecimy razem do Kisielina, ja się pisze na każdy wyjazd ;)

Wpadłbym na rakietową ale czekam na zawieszenie z Niemiec.

KTO JEST ZDECYDOWANY niech dzwoni w sprawie wyjazdu do Czech 20.04 ale jak sobie wszystko poukłądam to chyba wyjazd będzie w piątek.. ;) Będę wiedział we wtorek max

Dzwoniłem do ciebie ale nie odbierasz. Ja w piątek wracam do Wrocławia z delegacji. Jakbym miał sie zabierać to musiało by to być w piątek to wieczorem. Do tego Piska to jest 430 KM, wyjazd w Sobote to troche dramat bo o której musielibyśmy wyjechać żeby tam być na 10 i jeszcze potem mieć siłę jeździć...?

Husaberg FS 650

975

ktoś lata we Wro ??