Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Ja 800zł i 24 pkt. Fart, że mamy dowody i prawka.. :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kowal - Zatrzymali nas Ci sami, którzy nas wtedy na Pławniowicach przetrzepali.
Ja dostałem 19ptk i 800 zł. Teraz co najwyrzej to możemy sobie po podwórku polatać przez ten sezon.... albo w terenie. Generalnie przejebane.
A taki sympatyczny się wydawał, mnie 2rzy zczaił za każdym razem nic. Otatnim razem mówił " do 3razy sztuka" i trafiło na was , syf.
Zakładajcie kości i ognia.
Daniken a za co?? Troche punktów uzbierałeś. Teraz do WORDU na zbijanie punktôw musicie sie udać.
ja jebie, co za tępe chuje z tych policjantów, ch*j z mandatem ale punkty idzie się wkurwić
No to pośmigane w sezonie,a szczególnie Ty grucha... Byle pierdoła i masz po prawku
Jak was zatrzymali ? Kontrola zwykla ? Ale Psy to Psy nie dadza sie pobawic =)
O w dupe no to sowicie.
Stwarzanie zagrozenia jakies czy co?
Nas wczoraj puscili jak samochodem jechalismy - 99 na 60 - na haslo ze jedziemy po moto 10 minut gadki i "Jechac po to moto."
Zalezy kto sie trafi, ale gumowania tak latwo nie odpuszcza.
Kowal - Zatrzymali nas Ci sami, którzy nas wtedy na Pławniowicach przetrzepali.
Ja dostałem 19ptk i 800 zł. Teraz co najwyrzej to możemy sobie po podwórku polatać przez ten sezon.... albo w terenie. Generalnie przejebane.
Pany to na chooja wam te szmaty na blachach? Sie wypierdala chyba, tym bardziej w takiej aglomeracji;))
Generalnie troche przejebane.
WTF pisać chłopaki o co i za co?
coś mi się zdaje że ostro was potraktowali bo i filmy w sieci wcieło
a tak przy okazji Grucha muszę przyznać że miałeś ciekawy wkład w airboxie swojego byłego Duka, aż zdjęć nie chciało mi się robić. Ale kominy po przeróbce na przelot będą świetnie gadały,wczoraj wieczorem była próba bez końcówek :)
Współczuje chłopaki ;/
Fiu fiu przejabane :(((((
Zreszta ja dzisiaj tez dostałęm mandat 50 zł za pieska za to ze nie byl na smyczy a wyszedłem z nim tylko przed dom.
A filmy wam zablokowali czy sami to zrobiliscie ?
Ch*jowa sprawa
Jak dla mnie to trzeba się zgadać na telefon, a nie wypisywać na forum gdzie i o której się spotykacie, bo to prosta sprawa podjechać i was skasować.
Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 50 zapytań