Odp: Supermoto Terror - Śląsk
jestes? Ja może podskoczę... Ale oczywiście już info za późno...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 168 169 170 171 172 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jestes? Ja może podskoczę... Ale oczywiście już info za późno...
Dzisiaj ktoś lata? Tak 14:00 - 15:00.
Dzisiaj ktoś lata? Tak 14:00 - 15:00.
Jaca ja mogę ale tak o 16:00 poczekasz? spotkamy się w połowie drogi ok ;-)
@jaca ja dzisiaj też mogę koło 16/17 ;) może dałoby rady wcześniej troszku. Wczoraj latałem od 17 do 19 po Kato.
JACA napisał/a:Dzisiaj ktoś lata? Tak 14:00 - 15:00.
Jaca ja mogę ale tak o 16:00 poczekasz? spotkamy się w połowie drogi ok ;-)
Spoko, muszę jeszcze węgiel zrzucić więc ruszaj to gdzieś w okolicach Łodzi się spotkamy XD
@jaca ja dzisiaj też mogę koło 16/17 ;) może dałoby rady wcześniej troszku. Wczoraj latałem od 17 do 19 po Kato.
Crossman - PW
UWAGA! Jutro lecę w okolicę Opola pośmigać z Pekińskim, jak ktoś chętny to pisać!
zrobiłem dzisiaj rundkę po mieście, coś niesamowitego pojeździć po takiej przerwie. Jaca napisz jakieś szczegóły, rozumiem, że wynajmujesz przyczepke?
zrobiłem dzisiaj rundkę po mieście, coś niesamowitego pojeździć po takiej przerwie. Jaca napisz jakieś szczegóły, rozumiem, że wynajmujesz przyczepke?
Wyruszam tak 10:30 - 11:00. Jak chcesz to szybko dawaj znać bo jak na razie wypożyczyłem pojedynczą przyczepkę. Jesteś chętny to biorę na 2 moto.
Dzisiaj latasz? Zadzwoń do mnie bo mam kontakty potracone...
Do dupy z ta wiosna dobrze ze choc troche się nacieszylem pogoda i w sobote polatałem :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ngK7rQjxPI8[/url]
Ale nie obyło się bez przygód rozmawiając przez telefon na postoju zostawiłem załaczone światła i była kupa aku padło .
Na popych ni ch***a nie chwytał , wszędzie daleko już myślałem ze będe pchał kilka ładnych kilometrów aż tu nagle słyszę z oddali brzęczacego 2T no to jestem uratowany !!!. Zatrzymałem jeźdca na simsonku no i poprosiłem o pomoc no i wio moto na pych ale jak zaskoczył gdy dostał w pysk strzałem z tłumika to biedny aż odskoczył na metr ze strachu a jego mina była bezcenna .
Podzękowałem i pojechałem na chate mokry i spocony pchaniem motocykla
Trochę mnie przewiało ale już jest OK :)
Do dupy z ta wiosna dobrze ze choc troche się nacieszylem pogoda i w sobote polatałem :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ngK7rQjxPI8[/url]
Ale nie obyło się bez przygód rozmawiając przez telefon na postoju zostawiłem załaczone światła i była kupa aku padło .
Na popych ni ch***a nie chwytał , wszędzie daleko już myślałem ze będe pchał kilka ładnych kilometrów aż tu nagle słyszę z oddali brzęczacego 2T no to jestem uratowany !!!. Zatrzymałem jeźdca na simsonku no i poprosiłem o pomoc no i wio moto na pych ale jak zaskoczył gdy dostał w pysk strzałem z tłumika to biedny aż odskoczył na metr ze strachu a jego mina była bezcenna .Podzękowałem i pojechałem na chate mokry i spocony pchaniem motocykla
Trochę mnie przewiało ale już jest OK :)
Ja przed wczoraj latalem w deszczu, a wczoraj sie wybralem na rundke jak padal snieg bo nie moglem wytrzymac :)
Panowie, proponujemy z Pekińskim śmiganie w sobotę! Oczywiście jeżeli nie będzie padać śnieg, deszcz, temperatura w okolicach zera... poupalamy okolice Gliwic i Pławniowic. Kto chętny - pisać.
Jestem chętny ! :)
Jak nie będę w górach to się piszę, tak koło której ?
Ach, będę na brudasach, tak że błoto nas nie ominie.
Czyli zapowiada się stara dobra ekipa :) Elegancko! Ja mam cały dzień wolny, można startować nawet od 10:00. Pogoda z dupy ale damy radę :) Peka będzie się musiał dokulać także my możemy zacząć wcześniej a on dojedzie.
Czyli zapowiada się stara dobra ekipa :) Elegancko! Ja mam cały dzień wolny, można startować nawet od 10:00. Pogoda z dupy ale damy radę :) Peka będzie się musiał dokulać także my możemy zacząć wcześniej a on dojedzie.
Kiedyś to może nawet ja polecę i będzie 1 nowy xD
Ogarniać się na sobotę i bez wymówek mi tu :D
Strony Poprzednia 1 … 168 169 170 171 172 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 52 zapytań