Piotrekmm napisał/a:przeciez pisalem ze ogladalem to moto i silnik byl "szrot" fakt ogladalem go 3 lata temu ale i obecny wlasciciel chce wyslac komus zdjecia z przed 3 lat, jaki w tym jest sens? czemu odrazu robi jakies wycieczki osobiste w moim kierunku i nazywa mnie "trolem" czemu tak szybko zamknął morde i rznie pawiana jak napiasalem zeby wstawil zdjecia poprzedniego wlasciciciela aby potwierdzic ze mowimy o tym samym moto? moge dostac bana, wali mnie, ja chcialem tylko ostrzec ze 3 lata temu ten motor byl w kiepskim stanie.
a i jeszcze jedno co on rozumie przez "Husaberg przerobiony w pełni na Supermoto" co takiego bylo w nim wymienione? bo jak rozmawialem z poprzednim wlascicelem to tylko SAME KOLA wymienił a zawieszenie hamulec itd. zostaly z wersji FE (enduro)
Stary no, nie masz 100% potwierdzenia, ze to to samo moto, a czemu akurat mamy wierzyc bardziej tobie niz jemu?
Mozna rzucic moneta i wybrac, kto mowi prawde ;)
Taki sam dobry jego pomysl na zdjecia sprzed 3 lat jak twoje oskarzenia, ze 3 lata temu [chyba] ten sprzet byl w kiepskim stanie.
Dajmy mu sie obronic. To takie ogloszeniowe domniemanie niewinnosci.
O kazdym sprzecie mozna napisac, ze znam i szrot, a potem przeprosic, ale smrod zostanie i kogos moze to odstraszyc.
Nie mowie, ze nie masz racji - moze masz, ale wyrazanie sie tak kategorycznie bez "dowodow winy" to swinstwo troche.
Jest taka anegdotka o gosciu, ktory bral udzial w zbiorowym gwalcie... coprawda jako ofiara, ale udzial bral - pomowienia sa niebezpieczne ;)
WR 450 F
GSXR 1100